مقاله بررسی تأثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تأثیر فاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تأثیر فاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تأثیر فاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تأثیر فاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیرغلظت های متفاوت H2O2 و تأثیر فاکتور دما بر کاهش سالمونلا بر روی پوست مرغ :

تعداد صفحات :۱۶

خلاصه آب اکسیژنه (H2O2) یکی از باکتری کش های قوی است که می تواند در حذف عوامل باکتریایی لاشه طیور مؤثر باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات ضدباکتری غلظت های متفاوت H2O2 در کنترل سالمونلا در لاشه های طیور کشتار شده و بررسی اثر دماهای متفاوت بر کارآیی این ماده است. ابتدا ۱۰۰ میکرولیتر از سوسپانسیون باکتری بر روی نمونه های پوست مرغ قرار داده شد. به طور جداگانه نمونه ها در رقت های متفاوت آب اکسیژنه ۲/۰% ، ۵/۰% ، ۱% ، ۲% ، ۳% به مدت ۲۰ ثانیه قرار داده شدند و با تهیه رقت های متفاوت، شمارش سالمونلا صورت پذیرفت. سپس اثر رقت ۲/۰ درصد آب اکسیژنه در دماهای متفاوت ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵ و ۴۰ درجه بررسی گردید. رقت ۲/۰% آب اکسیژنه به صورت معنی داری (۰۵/۰ >P) باعث log 85/0 کاهش در تعداد سلول های سالمونلا گردید. افزایش غلظت آب اکسیژنه به شکل خطی باعث کاهش لگاریتمی تعداد باکتری تا حدود log 5 شد. در بررسی های حسی نمونه های پوست های تیمارشده با غلظت ۲و ۳ درصد اندکی رنگ پریدگی مشاهده شد. محلول ۲/۰ درصد آب اکسیژنه در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد باعث ۹۲/۰ Log کاهش در تعداد باکتری شد و افزایش دمای محلول به ۲۵، ۳۰، ۳۵ و ۴۰ درجه سانتیگراد به ترتیب باعث ۱۷/۱، ۵۸/۱ ، ۶۱/۱ و ۶۹/۱ Log کاهش در تعداد باکتری گردید. نتایج فوق بیانگر این مطلب است که می توان از اثرات مضاعف ترکیبی غلظت های کم H2O2 و حرارت جهت کاهش بار میکروبی طیور کشتار شده بهره برد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.