مقاله ارزیابی پتانسیلها و محدودیت های اکوتوریسم روستایی براساس مدل تحلیلی SWOT (مطالعه موردی: روستای پالنگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی پتانسیلها و محدودیت های اکوتوریسم روستایی براساس مدل تحلیلی SWOT (مطالعه موردی: روستای پالنگان) دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیلها و محدودیت های اکوتوریسم روستایی براساس مدل تحلیلی SWOT (مطالعه موردی: روستای پالنگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیلها و محدودیت های اکوتوریسم روستایی براساس مدل تحلیلی SWOT (مطالعه موردی: روستای پالنگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیلها و محدودیت های اکوتوریسم روستایی براساس مدل تحلیلی SWOT (مطالعه موردی: روستای پالنگان) :

تعداد صفحات :۴۸

امروزه از گردشگری به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای برنامه‌ریزی توسعه پایدار منطقه‌ای یاد می‌شود که توسعه پایدار برای جلوگیری از اثرات مخرب فعالیت‌های گردشگری بر روی محیط ‌صورت می‌گیرد. ارزیابی توان‌های اکوتوریستی و ژئوتوریستی مناطق در راستای کاربری توریسم به عنوان ابزاری برای حصول به این هدف شناخته شده است. روستای پالنگان بعنوان یک منطقه ژئوتوریسمی و اکوتوریسمی بکر در میان رشته کوههای زاگرس قرار دارد. وجود عوارض تیپیک ژئومورفولوژی، اکولوژیکی به عنوان جاذبه‌های گردشگری در این منطقه، حاکی از قابلیتها و توانمندی های بالای منطقه در جذب ژئوتوریست و توریست است. پژوهش حاضر به منظور ارزیابی پتانسیلهای اکوتوریستی و ژئوتوریستی روستای پالنگان براساس مدل تحلیلی SWOT ارائه گردیده است. این مقاله با هدف بررسی قابلیتها و محدودیتهای ژئوتوریسم، اکوتوریسم و تدوین بهترین استراتژی در جهت رونق بخشیدن و بهبود عملکرد مدیریت توریسم در این منطقه صورت گرفته است. روش تحقیق از دو روش کتابخانه‌ای و مطالعات میدانی استفاده شده است. برای جمع آوری اطلاعات در روش میدانی از طریق مشاهدات مستقیم تهیه عکس، مصاحبه و پرسشنامه استفاده گردید. در این راستا برای تکمیل پرسشنامه از کارشناسان و متخصصین بهره گرفته شد. سپس با استفاده از مدل SWOT به تجزیه و تحلیل آنها پرداخته و در نهایت عوامل داخلی و خارجی ارزیابی شد و راهبردهای این عوامل استخراج گردید. نتیجه نهایی از ارزیابی عوامل داخلی، بیانگر آن است که نقاط قوت گردشگری منطقه از نقاط ضعف آن بیشتر بوده، همچنین استنتاج از ماتریس ارزیابی عوامل خارجی، نقاط فرصت برتری خیلی کمی نسبت به تهدیدها را نشان می‌دهد. در نتیجه با در نظر گرفتن این عوامل، راهبرد تهاجمی بدست آمده به گونه ایی است که بتوان از نقاط قوت و فرصت منطقه در جهت رفع ضعف ها و تهدیدها به بهترین شکل استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.