استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استخراج و شناسایی اجزای شیمیایی اسانس گیاه Salvia nemorosa :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
؛ Salvia nemorosa گیاهی چند ساله و علفی است که از خانواده نعناییان (Lamiaceae) می باشد. این گونه در نواحی مختلف ایران به صورت خودرو رشد می کند و در مناطق گرمسیری و معتدل، رویشی وسیع دارد. اسانس گونه های مختلف مریم گلی دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی، ضد موتوری، آنتی اکسیدانتی و ضد التهابی بوده و در صنایع داروسازی، غذایی، عطر سازی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارند. هدف از این تحقیق شناسایی تریبات شیمیایی گونه ی Salvia nemorosa در شرایط آب و هوایی منطقه تبریز می باشد. بذور این گونه از روستای تیکمه داش واقع در منطقه تبریز به میانه جمع آوری و در محیط گلدان کشت گردید. سرشاخه های گلدار گیاه پس از نمونه برداری سایه خشک شدند و با استفاده از دستگاه کلونجر اسانس گیری به روش تقطیر با آب انجام شد. اسانس به دست آمده توسط دستگاه GC/MS شناسایی شد. در اسانس این گونه ۱۵ ترکیب شناسایی شد که اصلی ترین ترکیبات شامل Octane(24/96%)؛ ۳-، ۱Benzene؛ dimethyl (12/71%)؛ Cyclooctane(8/38%) و ۱-Decene (7/26%) بودند. به طور کلی گزارشات اندکی در مورد ترکیبات شیمیایی این گیاه در ایران گزارش شده است که با بررسی خواص آ می توان از این گیاه در تحقیقات آینده استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.