مقاله بررسی تاثیرات تنش شوری و نیتریک اکساید بر تغییرات فلورسانس کلروفیل a در گیاه جو دوسر (Avena sativa) با روش JIP- تست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرات تنش شوری و نیتریک اکساید بر تغییرات فلورسانس کلروفیل a در گیاه جو دوسر (Avena sativa) با روش JIP- تست دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرات تنش شوری و نیتریک اکساید بر تغییرات فلورسانس کلروفیل a در گیاه جو دوسر (Avena sativa) با روش JIP- تست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرات تنش شوری و نیتریک اکساید بر تغییرات فلورسانس کلروفیل a در گیاه جو دوسر (Avena sativa) با روش JIP- تست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرات تنش شوری و نیتریک اکساید بر تغییرات فلورسانس کلروفیل a در گیاه جو دوسر (Avena sativa) با روش JIP- تست :
تعداد صفحات :۲۱
تنش شوری میتواند بر رشد و نمو بسیاری از گیاهان تاثیرگذار باشد. جو دوسر (Avena sativa L.) از جمله گیاهانی است که علاوه بر استفاده علوفهای، خواص دارویی نیز دارد. در پژوهش حاضر، آثار تنش شوری و نیتریک اکساید در گیاه جو دوسر، بهترتیب با غلظتهای صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیمولار سدیم کلرید و سه غلظت صفر، ۲۵ و ۵۰ میکرومولار نیتریک اکساید بهشکل سدیم نیتروپروساید بررسی شد. روند تغییرات فلورسانس کلروفیل a در این گیاه نیز با روش JIP-تست اندازهگیری شد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که با اعمال تنش شوری در غلظتهای اندک (۵۰ و ۱۰۰ میلیمولار) تغییرات معنیداری در میزان فلورسانس کلروفیل aایجاد نشد؛ در حالیکه در بیشترین غلظت شوری (۱۵۰ میلیمولار)، افزایش میزان فلورسانس کلروفیل a و تغییر در مراحل مختلف زنجیره انتقال الکترون فتوسنتزی مشاهده شد. همچنین نتایج این بررسی نشان داد که استفاده از نیتریک اکساید بهویژه در غلظت ۵۰ میکرومولار میتواند آسیبهای تنش شوری را به زنجیره انتقال الکترون فتوسنتزی در گیاه جو دوسر کاهش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.