مقاله بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی :
تعداد صفحات :۱۸
پرتودهی با اشعه گاما یکی از روشهایی است که امروزه به طور گسترده برای حذف آلودگی میکروبی مواد غذایی به کار میرود. در این پژوهش تأثیر پرتودهی گاما در سه سطح ۶، ۸ و ۱۰ کیلوگری بر روی خصوصیات فیزیکی و میکروبی آویشن شیرازی بررسی شد. مقایسه میانگین بین تیمارهای به روش حداقل اختلاف معنیدار(LSD) در سطح احتمال ۹۹ درصد انجام شد. نتایج نشان داد که پرتودهی تا دُز ۱۰ کیلوگری هیچ گونه تأثیر سویی بر روی رنگ آویشن نداشت. همچنین بیشترین تغییرات میزان رطوبت، روغن فرار و اندیس حلالیت آویشن در دُز بالاتر از ۶ کیلوگری مشاهده شد. استفاده از دُز پرتودهی با شدت ۱۰ کیلوگری منجر به حذف کامل آلودگی میکروبی آویشن شد. با توجه به اینکه دُز پرتودهی با شدت kGy 10 سبب حذف کامل آلودگی میکروبی آویشن شد، بنابراین استفاده از پرتودهی تا این دُز برای آلودگیزدایی آویشن پیشنهاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.