مقاله ارزیابی کاربرد تکنیک شبکه‌بندی و روش AHP به منظور پهنه‌بندی پتانسیل تغذی? مصنوعی (مطالع? موردی: حوز? آبخیز چم‌شور استان کردستان)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی کاربرد تکنیک شبکه‌بندی و روش AHP به منظور پهنه‌بندی پتانسیل تغذی? مصنوعی (مطالع? موردی: حوز? آبخیز چم‌شور استان کردستان) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کاربرد تکنیک شبکه‌بندی و روش AHP به منظور پهنه‌بندی پتانسیل تغذی? مصنوعی (مطالع? موردی: حوز? آبخیز چم‌شور استان کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کاربرد تکنیک شبکه‌بندی و روش AHP به منظور پهنه‌بندی پتانسیل تغذی? مصنوعی (مطالع? موردی: حوز? آبخیز چم‌شور استان کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کاربرد تکنیک شبکه‌بندی و روش AHP به منظور پهنه‌بندی پتانسیل تغذی? مصنوعی (مطالع? موردی: حوز? آبخیز چم‌شور استان کردستان) :

تعداد صفحات :۲۲

یکی از راه­های خارج شدن از بحران افت سطح آب زیرزمینی، اجرای پروژه­های تغذی مصنوعی است که باعث انتقال آب از سطح زمین به داخل آن و متعادل کردن سطح ایستابی می­گردد. تعیین مکان مناسب برای تغذی مصنوعی، خود یکی از مهم­ترین مراحل اجرای این گونه پروژه­ها است. در این پژوهش، قابلیت کاربرد تکنیک شبکه­بندی و روش AHP برای پهنه‏بندی پتانسیل تغذی مصنوعی آب زیرزمینی مورد ارزیابی قرار گرفت. به همین منظور در حوز آبخیز چم­شور برای مراتع در نظر گرفته شده، شبکه­بندی با انداز سلول ۱/۰ کیلومتر­مربع تعریف گردید و پارامتر­های زمین­شناسی، شیب، ضخامت لای غیر­اشباع، هدایت الکتریکی و قابلیت انتقال برای ورود به مدل انتخاب شد. نقش پهنه­بندی پتانسیل تغذی مصنوعی برای اجرای تغذی مصنوعی با استفاده از تکنیک شبکه­بندی، روش وزن­دهی AHP و ترکیب خطی وزنی تهیه گردید. برای ارزیابی مدل از سامان تغذی مصنوعی اجرا شده در حوز آبخیز مورد مطالعه استفاده شد که عملکرد موفقی در زمین متعادل کردن سطح سفر آب زیرزمینی، کاهش سیلاب­های مخرب و افزایش پوشش گیاهی داشته است. در نهایت، دقت مدل AHP همراه با تکنیک شبکه­بندی ۵/۸۷ درصد به دست آمد. بنابراین، پهنه‏بندی پتانسیل تغذی مصنوعی حاصل از تکنیک شبکه­بندی و روش AHP قابل اطمینان بوده و استفاده از آن در مکان­یابی سامانه­های پخش سیلاب به منظور تغذی مصنوعی آب زیرزمینی پیشنهاد می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.