مقاله بهینه سازی محیط کشت به منظور کالوس‌زایی .Taxus baccata L و .Nutt Taxus berevifolia در شرایط درون‌شیشه‌ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه سازی محیط کشت به منظور کالوس‌زایی .Taxus baccata L و .Nutt Taxus berevifolia در شرایط درون‌شیشه‌ای دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی محیط کشت به منظور کالوس‌زایی .Taxus baccata L و .Nutt Taxus berevifolia در شرایط درون‌شیشه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی محیط کشت به منظور کالوس‌زایی .Taxus baccata L و .Nutt Taxus berevifolia در شرایط درون‌شیشه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی محیط کشت به منظور کالوس‌زایی .Taxus baccata L و .Nutt Taxus berevifolia در شرایط درون‌شیشه‌ای :

تعداد صفحات :۱۸

تاکسول یکی از مؤثرترین داروهای ضد سرطان است که در درمان طیف گسترده­ای از سرطان­ها مورد استفاده قرار می­گیرد. کشت بافت سرخدار منبع جایگزین مناسبی برای تهیه تاکسول و سایر تاگزان­های وابسته به آن است. یکی از روش­های تولید متابولیت­های ثانویه در شرایط درون شیشه­ای در گیاهان کالوس­زایی است. تحقیق حاضر با هدف بررسی محیط کشت پایه و غلظت‌های هورمونی به­منظور کالوس‌زایی دو گون سرخدار (Taxus baccataو Taxus berevifolia) به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام گرفت. به­منظور بهینه‎سازی شرایط رشد کالوس، قطعات جداکشت ساقه در سه نوع محیط کشت پایWPM ، MS، B5و تحت تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد ۲,۴-D با غلظت‌های ۱، ۲ و ۴ میلی­گرم در لیتر در ترکیب با کینتین با غلظت ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ میلی­گرم در لیتر بررسی شد. نتایج نشان داد که بیشترین درصد کالوس‌زایی (۳/۵۷ درصد) ریزنمونه‌های ساقه در محیط WPM و غلظت هورمونی ۲ میلی­گرم در لیتر ۲,۴-D و ۲/۰ میلی‎گرم در لیتر کینتین صورت گرفت. کمترین درصد کالوس‎زایی (۳/۲۲ درصد) در محیط کشت MS انجام گرفت و محیط کشت B5در وضعیتی بین این دو قرار داشت. همچنین استفاده از غلظت‌های کم تنظیم‌کننده‌های رشد نسبت به غلظت‌های بیشتر، تأثیر بیشتری بر متغیر کالوس­‎زایی در ریزنمونه‌های ساق دو گون سرخدار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.