مقاله تأثیر تنش شوری و بیشآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تنش شوری و بیشآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تنش شوری و بیشآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش شوری و بیشآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تنش شوری و بیشآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز :
تعداد صفحات :۲۱
آزمایشی بهمنظور بررسی تأثیر توأم تنشهای آبی و شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه فلفل سبز (Capsicum annum) رقم گرین هاشمی (در شرایط گلخانهای)، در آزمایش فاکتوریل دو عاملی در قالب طرحی کاملاً تصادفی با سه تکرار بهصورت گلدانی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. در این تحقیق به دو فاکتور کیفیت و کمیت آب آبیاری توجه شد. فاکتور کیفیت آب آبیاری دارای پنج سطح شوری (۰، ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد اختلاط آب شور دریای خزر) و فاکتور کمیت آب آبیاری شامل سه سطح (۱۰۰، ۱۲۵ و ۱۵۰ درصد تبخیر از سطح تشت) بود. با استفاده از نرمافزار SAS نتایج تجزیه آماری پس از برداشت، نشان داد که میزان آب آبیاری بر طول میوه، قطر و نسبت طول به قطر میوه در سطح احتمال ۵ درصد معنادار و میزان شوری آب آبیاری نیز بر تعداد میوههای برداشتشده از هر بوته، وزن تر، وزن خشک، ارتفاع بوته، طول، قطر و نسبت طول به قطر میوه در سطح احتمال ۱ درصد کاملاً معنادار بود. همچنین، اثر برهمکنش میزان آب آبیاری و شوری بر ارتفاع بوته، طول میوه و نسبت طول به قطر میوه در سطح ۱ درصد و قطر میوه در سطح احتمال ۵ درصد معنادار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.