مقاله اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۲۱
بهمنظور بررسی تأثیر کربوهیدرات غیرنشاستهای جیرههای مختلف مکملشده با آنزیم یا بدون آن بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیک جوج گوشتی آزمایشی در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تیمار در پنج تکرار (شمار ۲۵ قطعه در هر تکرار) با شمار ۶۲۵ قطعه جوج یکروز مخلوط رأس ۳۰۸ در دو مقطع ۱ تا ۲۱ روزگی و ۲۲ تا ۴۲ روزگی اجرا شد. تیمارها به ترتیب شامل شاهد، گندم، گندم با آنزیم، جو و جو با آنزیم بودند. بر پای نتایج بهدستآمده مشخص شد تأثیر جیرههای مختلف بر صفت خوراک مصرفی روزانه، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک جوجهها در کل دور پرورش معنیدار و جیرههای مکملشده با آنزیم، میانگینهای بهتری نسبت به جیرههای بدون آنزیم داشتند (۰۱/۰ p<). تغییر انداز پرزهای روده در هر سه قسمت روده وجود داشت و جیرههای گندم و جو بدون آنزیم باعث کاهش ارتفاع پرز، افزایش ضخامت و عمق کریپت شدند (۰۱/۰ p<). همچنین آنها باعث افزایش فعالیت آنزیمی لوزالمعده و غلظت آنزیمی سرم شدند (۰۱/۰ p<)، اما مکملسازی جیرهها با آنزیم باعث جبران این آسیبها شد (۰۱/۰ p<). تغییر بیان ژنهای انتقالدهند مواد مغذی و تولید موسین برای جیرههای آزمایشی در رود باریک معنیدار بود (۰۱/۰ p<). گندم و جو بدون آنزیم بیشترین بیان ژن انتقال مواد مغذی و تولید موسین را داشتند اما مکملسازی با آنزیم باعث کاهش این مقادیر شد (۰۱/۰ p<). در کل استفاده از جیرههای با کربوهیدرات غیرنشاستهای مختلف بدون آنزیم باعث آسیب به عملکرد و صفات فیزیولوژیک جوجهها شد، ولی مکملسازی با آنزیم اثرگذاری منفی ایجادشده را خنثی کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.