مقاله الگوی فضایی مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری (مطالع? موردی: دهمین و یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله الگوی فضایی مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری (مطالع? موردی: دهمین و یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری استان خراسان جنوبی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی فضایی مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری (مطالع? موردی: دهمین و یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی فضایی مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری (مطالع? موردی: دهمین و یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی فضایی مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری (مطالع? موردی: دهمین و یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات :۲۶

مشارکت ملی افراد جامعه در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و… ، اساس مشروعیت نظام‌های سیاسی است. در این میان، نهاد انتخابات، مهم‌ترین ابزار تحقق مشارکت سیاسی برای شکل‌گیری مردم‌سالاری در حکومت‌های ملی است.انتخابات، یکی از مسائل مطرح در جغرافیای سیاسی است که با عنوان جغرافیای انتخابات بررسی می‌شود. با پیروزی انقلاب اسلامی، زمین مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی کشور بیش‌ازپیش فراهم شد. انتخابات ریاست­جمهوری در کشور ما، با توجه به نقش دولت در زندگی مردم، جزء مهم‌ترین انتخابات­ها به­شمار می‌آید. در این پژوهش، با رویکردی توصیفی- تحلیلی، میزان مشارکت استان خراسان جنوبی در مقایسه با کل کشور، طی یازده دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بررسی می­شود و سپس به تحلیل فضایی انتخابات دوره‌های دهم و یازدهم، به­تفکیک آرای کاندیداها، در سطح شهرستان‌ها پرداخته می­شود. این پژوهش به این سؤال اساسی پاسخ می­دهد که روند مشارکت در این استان طی دوره‌های انتخاباتی (به­ویژه از سال ۱۳۸۳ پس از تقسیم خراسان بزرگ به سه استان) با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی آن در نوار مرزی شرق کشور، چگونه بوده است. مطابق نتایج، علی‌رغم اینکه خراسان جنوبی یک استان مرزنشین است، روند مشارکت بالایی را در دوره­های انتخابات ریاست‌جمهوری داشته است؛ به‌گونه‌ای­که در یازدهمین دور انتخابات ریاست‌جمهوری، با ۹۳ درصد شرکت در انتخابات، بیشترین مشارکت را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.