مقاله بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال :

تعداد صفحات :۱۷

طی مدت ۱۵ روز نگهداری (۱، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵) در یخچال (۱±4 درجه سانتی‌گراد) بررسی شد. طی دوره نگهداری به فاصله زمانی هر سه روز یک‌بار آزمون‎های شیمیایی از قبیل تیوباربیتوریک اسید (TBA)، مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) و pH روی نمونه‎ها در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که میزان تیوباربیتوریک اسید در روزهای پایانی در نمونه شاهد به طور معنی‎داری بیش از نمونه‎های تیمارشده با عصاره آویشن بود. مجموع بازهای نیتروژنی فرار در نمونه شاهد از روز سوم تا پایان دوره از حد مجاز بالاتر بود و در نمونه‎های تیمارشده با عصاره ۲ درصد آویشن در روز آخر به ۲/۳۹ میلی‎گرم نیترژن در ۱۰۰ گرم گوشت رسید، ولی در نمونه‎های تیمارشده با عصاره ۴ درصد آویشن تا روز آخر نگهداری قابل قبول بود. مقدار pH در تمام طول دوره نگهداری در نمونه‎های شاهد به طور معنی‏داری بیش از نمونه‎های تیمارشده با عصاره بود (۰۵/۰>p). بر اساس یافته‌های پژوهش حاضر مشخص شد که عصاره ۴ درصد آویشن می‎تواند به منظور افزایش ماندگاری سوریمی در شرایط نگهداری کوتاه‌مدت یخچال استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.