مقاله تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور ارزیابی اثر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس (به منزله منبع اسید هیومیک) بر عملکرد جوجه گوشتی، آزمایشی با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی (راس ۳۰۸) در قالب طرحی کاملاً تصادفی با چهار تیمار (شامل سطوح صفر، ۵/۰، ۱ و ۵/۱ درصد ورمیهوموس) و پنج تکرار و تعداد دوازده قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز اجرا شد. اثر تیمارهای آزمایشی بر عملکرد، بازده لاشه، وزن نسبی اندامهای داخلی، غلظت کلسیم و فسفر سرم و میزان خاکستر استخوان درشتنی معنادار نبود. افزایش سطح ورمیهوموس تا ۱ درصد جیره باعث کاهش خطیpH گوشت سینه شد (۰۵/۰>P)، اما در سطح ۵/۱ درصد pH را افزایش داد. سطوح ۱ و ۵/۱ درصد مکمل ورمیهوموس در جیره مقدار pH گوشت ران را در مقایسه با گروههای شاهد و ۵/۰ درصد افزایش داد (۰۱/0P<). غلظت مالون دیآلدئید در گوشت ران تازه و نگهداری شده با افزایش سطح مکمل ورمیهوموس در جیره به طور خطی کاهش یافت، اما در گوشت سینه به صورت درجه دو تغییر کرد (۰۱/0P<). با افزایش سطح مکمل ورمیهوموس در جیره، میزان ظرفیت نگهداری آب به طور خطی افزایش یافت (۰۱/0P<). افزودن ۱ درصد ورمیهوموس در جیره، سبب بهبود رنگ، بو، آبداری و پذیرش کلی عضله سینه در مقایسه با تیمار شاهد شد (۰۵/0P<)، اما بر صفات حسی گوشت ران اثر نداشت. براساس نتایج تحقیق حاضر، تغذیه مکمل ورمیهوموس تا سطح ۱ درصد جیره بدون کاهش عملکرد سبب بهبود کیفیت، طعم و مزه گوشت سینه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.