مقاله تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات
فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات
فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات
فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات
فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری :

تعداد صفحات :۱۸

این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر شرایط مختلف رطوبتی بر رشد، محتوای کلروفیل، پرولین و آنتی اکسیدانت های برگ، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های کنجد در سال زراعی ۱۳۸۸ با استفاده از کرت‌های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. سطوح تیمار آبیاری بر اساس تبخیر تجمعی از تشت تبخیر کلاس A شامل سطح اول آبیاری (۷۵ میلیمتر تبخیر)، سطح دوم (۱۱۰ میلیمتر تبخیر) و سطح سوم (۱۴۵ میلیمتر تبخیر) به عنوان فاکتور اصلی (به ترتیب نمایانگر شرایط شاهد، کمبود متوسط و کمبود شدید آب ) و چهار ژنوتیپ کنجد (اولتان، ناز تک شاخه، ورامین و یکتا) به عنوان فاکتور فرعی بود. غلظت کلروفیل، پرولین، آنتی اکسیدانت های کاتالاز (CAT) و اسکوربیک پر اکسیداز (APX)، شاخص سطح برگ در مرحله کپسول دهی، تعداد کپسول در بوته، تعداد دانه در کپسول، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، درصد روغن و عملکرد بیولوژیک اندازه گیری شدند. سطح اول آبیاری با ۵۳/۲ و سطح سوم با ۵۵/۱ به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار شاخص سطح برگ را داشتند. محدودیت رطوبت منجر به ۴۸% درصد افزایش غلظت پرولین در برگ کنجد شد. در سطح دوم آبیاری میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانتی CAT (797/0) و APX (769/7) به ترتیب به میزان ۳۵% و ۴۰% افزایش ولی در سطح سوم به ترتیب ۲۹% و ۱۱% نسبت به سطح اول کاهش یافت. در سطح اول آبیاری تعداد کپسول در بوته (۹۷/۹۱)، دانه در کپسول (۷۸/۵۴) و عملکرد دانه (۰۲/۱۴۸۱ کیلوگرم در هکتار) به ترتیب ۴۴%، ۱۴% و ۲۸% درصد نسبت به سطح سوم بیشتر بود. سطح سوم آبیاری کمترین عملکرد بیولوژیک (۴/۵۸۹۰ کیلوگرم در هکتار) و سطح اول بیشترین عملکرد بیولوژیک (۴/۷۳۹۷ کیلوگرم در هکتار) را داشتند. به طور کلی می توان چنین نتیجه گیری نمود که ضمن آنکه کمبود شدید آب رشد و عملکرد دانه کنجد را به طور جدی کاهش می دهد، این کاهش ظاهراً بیش از آنکه در اثر عواملی نظیر غلظت کلروفیل باشد ناشی از کاهش سطوح فتوسنتز کننده می‌باشد. با وجود اینکه آنزیم های آنتی اکسیدانتCAT و APX توسط گیاه و بافت های تنش دیده به صورت توأم تولید می‌شوند به نظر می‌رسد آنزیم‌های اخیر نقش دفاعی مهمی را تحت شرایط کم آبی شدید ایفا نمی‌کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.