مقاله بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این مطالعه، بررسی اثر افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی بود. تعداد ۲۱ رأس گاو شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ جیره و ۷ گاو در هر جیره به مدت ۳۵ روز تحت آزمایش قرار گرفتند. جیرههای آزمایشی شامل: ۱) جیره حاوی پروتئین بالا با ۵/۱۷ درصد پروتئین خام، ۲) جیره حاوی پروتئین متوسط با ۱۶ درصد پروتئین خام همراه با ۱۲ گرم در روز متیونین محافظت شده شکمبهای، ۳) جیره حاوی پروتئین پایین با ۵/۱۴ درصد پروتئین خام همراه با ۱۴ گرم در روز متیونین محافظت شده شکمبهای و ۵ گرم لیزین محافظت شده شکمبهای بودند. نتایج به دست آمده نشان داد که مصرف ماده خشک، شیرخام تولیدی، شیر تصحیح شده بر اساس ۵/۳ درصد چربی، درصد چربی شیر، نسبتهای مولی اسیدهای چرب فرار و pH مایع شکمبه تحت تأثیر جیرههای آزمایشی قرار نگرفتند، ولی جیرهها اثر معنیداری بر درصد پروتئین شیر، نیتروژن اورهای شیر و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه گاوها داشتند(۰۵/۰>P). با توجه به نتایج به دست آمده، سطح ۱۶ درصد پروتئین خام به همراه مکمل متیونین عملکرد بهتری نسبت به سایر جیرههای آزمایشی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.