مقاله کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب :
تعداد صفحات :۱۱
در این پژوهش رقم های ملس یزدی(میخوش) و ملس ساوه میوه انار از یک باغ تحقیقاتی وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد تهیه گردید و پس از درجه بندی در دمای ۱/۵C و رطوبت نسبی ۸۵+-۳ درصد به مدت ۴ ماه نگهداری گردید.میوه ها تحت تیمارهای مختلف هر ۲ ۴ و ۶ هفته به مدت ۱۲ ساعت با دمای ۲۵C در مقایسه با شاهد(بدون تیمار) گرمادهی شده و به انبار بازگردانده شدند.نتایج به دست آمده پس از ۴ ماه انبارداری نشان داد که گرمادهی متناوب هر ۴ و ۶ هفته باعث کاهش خسارت سرمازدگی پ.هاش(PH ) پوسیدگی وافزایش اسید کل می شود.با این وجود تاثیری بر نشت الکترولیت مواد جامد قابل حل و اسید اسکوربیک میوه ها پس از پایان انبارداری ندارد.گرمادهی هر ۲ هفته باعث افزایش بشت یون و کاهش پوسیدگی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.