بررسی خستگی عضلانی و تعیین ریسک فاکتور های اختلالات اسکلتی – عضلانی با روش MFA در خیاطان شهر شیراز در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خستگی عضلانی و تعیین ریسک فاکتور های اختلالات اسکلتی – عضلانی با روش MFA در خیاطان شهر شیراز در سال ۱۳۹۴ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خستگی عضلانی و تعیین ریسک فاکتور های اختلالات اسکلتی – عضلانی با روش MFA در خیاطان شهر شیراز در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خستگی عضلانی و تعیین ریسک فاکتور های اختلالات اسکلتی – عضلانی با روش MFA در خیاطان شهر شیراز در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خستگی عضلانی و تعیین ریسک فاکتور های اختلالات اسکلتی – عضلانی با روش MFA در خیاطان شهر شیراز در سال ۱۳۹۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت کار ایران

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: در حرفه خیاطی، خیاطان برای انجام فعالیت هایی همچون دوخت و تعیر انواع لباس، پوسچرهای مختلفی به خود می گیرند. در این شغل عوامل متعددی هم چون عوامل فیزیکی، فردی و روانی می تواند بر وضعیت بدنی نامطلوب فرد در حین انجام کار تاثیر داشته باشد. بنابراین آن ها در معرض ریسک ابتلا به اختلالات اسکلتی -عضلانی می باشند، لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی خستگی عضلانی و تعیین برخی ریسک فاکتورهای اختلالات اسکلتی – عضلانی انجام پذیرفت.روش بررسی: در این مطالعه ی مقطعی، ۱۶۵ نفر از خیاطان شهر شیراز به صورت تصادفی مورد مطالعه قرار گرفتند. داده های مورد نیاز در این مطالعه از پرسشنامه ی نوردیک و سلامت عمومی استفاده گردید. همچنین روش MFA برای ارزیابی خستگی عضلانی تمام بدن بکار برده شد. تجزیه و تحلیل داده ها پارامتریک و غیر پارامتریک با استفاده از نرم افزار SPSS، نسخه ۲۱ صورت گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که %۷۹.۴ افراد مورد مطالعه مرد و %۷۵.۲ متاهل بودند. بیشترین شیوع علائم اختلالات اسکلتی – عضلانی در ناحیه کمر (۵۷%) مشاهده گردید. بر اساس روش MFA، بیشترین درصد افرادی که در سطح اولویت اقدامات اصلاحی قرار گرفتند نیز مربوط به ناحیه کمر بود. %۶۳.۶ افراد مورد مطالعه از سلامت عمومی برخوردار بودند.نتیجه گیری: وضعیت تاهل، پوسچر، سلامت عمومی و سابقه کار از مهم ترین متغیر های باقی مانده در مدل رگرسیون با نسبت شانس بیشتر از ۱.۲۱ در جامعه خیاطان بودند.

کلید واژه: خیاطی، خستگی عضلانی، سلامت روان، پرسشنامه نوردیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.