ارزیابی سایتو توکسیسیتی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های اتانولی و دی کلرومتان بره موم چهار منطقه مختلف ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سایتو توکسیسیتی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های اتانولی و دی کلرومتان بره موم چهار منطقه مختلف ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سایتو توکسیسیتی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های اتانولی و دی کلرومتان بره موم چهار منطقه مختلف ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سایتو توکسیسیتی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های اتانولی و دی کلرومتان بره موم چهار منطقه مختلف ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سایتو توکسیسیتی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های اتانولی و دی کلرومتان بره موم چهار منطقه مختلف ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: ظهور مقاومت دارویی در برابر انگل مالاریا یکی از مشکلات کنترل و حذف مالاریا در جهان محسوب می شود. لذا در این تحقیق به منظور غلبه بر مقاومت دارویی بره موم چهار منطقه متفاوت ایران از نظر سایتوتوکسیسیتی و خواص ضد پلاسمودیومی بررسی شد. مواد و روش ها: بره موم های ایران از چهار منطقه مختلف جمع آوری و با حلال های اتانول ۷۰% و دی کلرومتان عصاره گیری شدند. سایتوتوکسی عصاره های بره موم با روش MTT بر روی سلول فیبروبلاست L929 بررسی و اثرات ضد پلاسمودیومی عصاره های مختلف بره موم در شرایط درون تنی بر روی موش های نژاد BALB/c بررسی شد. یافته ها: عصاره اتانولی و دی کلرومتان بره موم های چهار منطقه مختلف ایران در دوزهای ۵۰mg/ml ، ۱۰۰ و ۲۰۰ غیر سمی بودند. بیشترین درصد مهار رشد انگل Plasmodium berghei با ۷۱ و ۶۵ درصد به ترتیب مربوط به عصاره اتانولی و دی کلرومتان بره موم منطقه مرادبیگ بود. بحث و نتیجه گیری: با توجه به وجود مقاومت پلاسمودیوم فالسیپاروم به داروهای رایج و با توجه به خطرات بروز اپیدمی ناشی از این مقاومت دارویی و اهمیت یافتن و توسعه داروهای موثر، ارزان و بی خطر در برنامه های کنترل و حذف بیماری مالاریا، پیشنهاد می شود خاصیت ضد پلاسمودیومی بره موم های ایران در تحقیقات تکمیلی مورد بررسی بیشتری قرار گیرند.

کلید واژه: ایران، بره موم، سایتوتوکسیسیتی، ضد پلاسمودیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.