تاثیر پلیمر طبیعی کیتوزان بر ایمونوگلبولین تام، هموگلوبین و مقاومت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پلیمر طبیعی کیتوزان بر ایمونوگلبولین تام، هموگلوبین و مقاومت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پلیمر طبیعی کیتوزان بر ایمونوگلبولین تام، هموگلوبین و مقاومت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پلیمر طبیعی کیتوزان بر ایمونوگلبولین تام، هموگلوبین و مقاومت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پلیمر طبیعی کیتوزان بر ایمونوگلبولین تام، هموگلوبین و مقاومت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) :

سال انتشار : و ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران

تعداد صفحات :۱۴

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهم ترین گونه ماهی سردآبی پرورشی در ایران است. هدف این مطالعه بررسی تاثیر کیتوزان به عنوان یک محرک ایمنی بر تحریک ایمونوگلبولین تام سرم،‏ غلظت هموگلوبین خون و میزان مقاومت قزل آلای رنگین کمان در برابر آلودگی با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) است. بدین منظور ۹۰۰ قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان (۲۵±۰.۱‎ گرم) پس از گذراندن دو هفته دوره سازش با شرایط محیط آزمایش بطور تصادفی در چهار تیمار و سه تکرار تقسیم شدند. ماهیان با مقادیر۰ (شاهد)،‏ ۰.۲۵،‏ ۰.۵ و ۱ درصد کیتوزان که پس از حل شدن در اسید استیک یک درصد روی غذای کنسانتره (FFT2) اسپری گردید،‏ به مدت هشت هفته تغذیه شدند. تمام تیمارها تا سه هفته دیگر با جیره کنترل (بدون کیتوزان) تغذیه شدند. در ابتدای پرورش و نیز در هفته های ۲،‏ ۴،‏ ۶،‏ ۸ و ۱۱ از تمام تیمارها خون گیری شده و مقدار ایمونوگلبولین تام سرم و غلظت هموگلوبین خون اندازه گیری گردید. در پایان پایان هفته هشتم همه تیمارها با مقدار ۱۰۷CFU/ml باکتری بیماریزای آئروموناس هیدروفیلا بصورت داخل صفاقی مورد تزریق قرار گرفتند. پس از تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار آماری SPSS نتایج نشان داد که افزودن ۰.۲۵ درصد کیتوزان به جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان به مدت ۵۶ روز قادر است به طور معنی داری (p<0.05) موجب افزایش ایمونوگلبولین تام سرم و غلظت هموگلوبین خون نسبت به گروه شاهد شده و مقاومت این گونه را در برابر آلودگی باکتری با آئروموناس هیدروفیلا افزایش دهد.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، کیتوزان، ایمونوگلبولین تام، غلظت هموگلوبین، آئروموناس هیدروفیلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.