ارزیابی قابلیت شاخص های مختلف در تعیین الگوی واقعی پراکنش گونه های Artemisia fragrans و Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع بلده مازندران)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی قابلیت شاخص های مختلف در تعیین الگوی واقعی پراکنش گونه های Artemisia fragrans و Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع بلده مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی قابلیت شاخص های مختلف در تعیین الگوی واقعی پراکنش گونه های Artemisia fragrans و Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع بلده مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی قابلیت شاخص های مختلف در تعیین الگوی واقعی پراکنش گونه های Artemisia fragrans و Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع بلده مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی قابلیت شاخص های مختلف در تعیین الگوی واقعی پراکنش گونه های Artemisia fragrans و Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع بلده مازندران) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش به منظور بررسی شاخص های مختلف تعیین الگوی پراکنش Artemisia fragrans و Bromus tomentellus جهت تعیین بهترین شاخص نشان دهنده الگوی واقعی این گونه ها در مراتع رزن – خوش واش ارتفاعات بلده نور انجام شد. نمونه برداری به روش تصادفی- سیستماتیک در محدوده ۲۲۰۰ و ۲۴۰۰ هکتاری در امتداد ۳ ترانسکت ۱۰۰ متری انجام شد. در امتداد هر ترانسکت ۱۰ نقطه تصادفی به فاصله ۱۰ متر از هم، در مجموع ۳۰ نقطه انتخاب و در هر نقطه، فاصله آن تا نزدیکترین گیاه، فاصله گیاه مذکور تا نزدیکترین همسایه و فاصله نقطه تصادفی تا دومین گیاه نزدیک به آن اندازه گیری شد که با استفاده از این داده ها شاخص های فاصله ای پراکنش محاسبه گردید. همچنین در هر نقطه پلات های یک مترمربعی مستقر و تعداد پایه های گیاهی شمارش شد. با استفاده از این اطلاعات، شاخص های کوادراتی محاسبه شد. همچنین آماربرداری صددرصد نیز در پلات ۱۰۰ مترمربعی برای گونه Bromus tomentellus و پلات ۲۰۰ مترمربعی برای گونه Artemisia fragrans انجام گرفت. نتایج حاصل از این آماربرداری نشان داد که گونه Artemisia fragrans دارای الگوی پراکنش کپه ای است. شاخص فاصله ای ابرهارت و شاخص های کوادراتی نسبت واریانس به میانگین، گرین، موریسیتا و موریسیتای استاندارد الگوی کپه ای را برای این گونه نشان دادند. نتایج حاصل از آماربرداری صددرصد نشان داد که گونه Bromus tomentellus دارای الگوی تصادفی با گرایش به سمت کپه ای است. شاخص های کوادراتی نسبت واریانس به میانگین، گرین، موریسیتا و موریسیتای استاندارد الگوی کپه ای و شاخص فاصله ای هاپکینز الگوی تصادفی را برای این گونه نشان دادند. به طور کلی شاخص های کوادراتی نسبت به فاصله ای برای گونه های مطالعه شده در مراتع بلده نتایج بهتری داشتند.

کلید واژه: K رایپلی، الگوی پراکنش، شاخص های فاصله ای و کوادراتی، Bromus tomentellus ،Artemisia fragrans

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.