بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

استافیلوکوکوس اوریوس از مهمترین باکتری های عامل بروز مسمومیت غذایی برای انسان به شمار می رود که به علت عدم رعایت اصول و موازین بهداشتی به مواد غذایی انتقال می یابد. هدف این مطالعه بررسی میزان آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در نمونه های بستنی سنتی عرضه شده در استان مازندران بود. تعداد ۱۸۰ نمونه بستنی سنتی (۱۱۵ نمونه زعفرانی و ۶۵ نمونه وانیلی) به روش نمونه گیری تصادفی از مراکز عرضه در استان مازندران، طی خرداد و تیر ماه ۱۳۹۶، جمع آوری گردید. شمارش استافیلوکوکوس اوریوس با استفاده از محیط بردپارکر آگار غنی سازی شده با زرده تخم مرغ و تلوریت پتاسیم و گرمخانه گذاری در ۳۷-۳۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۸-۲۴ ساعت انجام شد. ۴/۱۹% از کل نمونه های مورد بررسی آلوده به استافیلوکوکوس اوریوس بودند. میانگین تعداد در نمونه های بستنی زعفرانی و وانیلی، به ترتیب، برابر با cfu/g 102×۶/۶ و cfu/g 102×۵/۴ بود. میزان آلودگی در نمونه های جمع آوری شده از شرق استان بیشتر از غرب استان بود اما این تفاوت معنادار نبود. علیرغم اینکه تعداد باکتری لازم جهت ایجاد بروز مسمومیت استافیلوکوکی بالاتر از cfu/g 105 می باشد اما مطابق استاندارد ملی ایران تعداد استافیلوکوکوس اوریوس در نمونه های مواد غذایی بایستی برابر با صفر باشد در غیر اینصورت ماده غذایی آلوده تلقی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.