طراحی مدل کارخانه تولیدی دوسوتوان با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) (مطالعه موردی: کارخانجات تولیدی استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مدل کارخانه تولیدی دوسوتوان با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) (مطالعه موردی: کارخانجات تولیدی استان گیلان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مدل کارخانه تولیدی دوسوتوان با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) (مطالعه موردی: کارخانجات تولیدی استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مدل کارخانه تولیدی دوسوتوان با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) (مطالعه موردی: کارخانجات تولیدی استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مدل کارخانه تولیدی دوسوتوان با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) (مطالعه موردی: کارخانجات تولیدی استان گیلان) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

تا کنون به جنبه های مختلفی از دوسوتوانی در ادبیات سازمان پرداخته شده است ولی مدل جامعی از آن در کارخانجات تولیدی ارایه نشده است در این پژوهش، ابتدا با بررسی ادبیات موضوع دوسوتوانی، ۱۳ فاکتور اصلی دوسوتوانی شناسایی و در گام بعد، این فاکتورها وارد پرسشنامه SSIM شد و در اختیار ۱۰ نفر از خبرگان (مدیران عامل/ ارشد کارخانجات تولیدی استان گیلان) قرار گرفت. در نهایت با استفاده از یک متدولوژی تحلیلی نوین تحت عنوان مدل سازی ساختاری تفسیری (ISM)، روابط بین فاکتورها تعیین و به صورت یکپارچه مورد تحلیل قرار گرفته است. نتیجه منجر به طراحی مدل کارخانه ی تولیدی دوسوتوان شده است. ارتباطات به دست آمده نشان می دهد که دوسوتوانی مدیریتی؛ یکپارچگی رفتاری در تیم مدیریت ارشد، جهت گیری کیفیت و تشویق به ریسک پذیری ، تعاملات داخلی و خارجی فاکتورهای اصلی دوسوتوانی در کارخانه تولیدی را تشکیل می دهند و دوسوتوانی باید از این فاکتورها شروع شده و به فاکتورهای دیگر انتقال یابد. نتایج بیانگر این مطلب است که همه فاکتورها با یکدیگر در تعاملند و فاکتور زایدی در این پژوهش وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.