بررسی تغییرات مقدار پروتیین و رنگ دانه باقلا طی خشک کردن با هوای داغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات مقدار پروتیین و رنگ دانه باقلا طی خشک کردن با هوای داغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات مقدار پروتیین و رنگ دانه باقلا طی خشک کردن با هوای داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات مقدار پروتیین و رنگ دانه باقلا طی خشک کردن با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات مقدار پروتیین و رنگ دانه باقلا طی خشک کردن با هوای داغ :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
باقلا گیاهی است از خانواده بقولات که همانند بسیاری از حبوبات، پروتیین دانه آن از دو فراکسیون آلبومین و گلوبولین تشکیل شده است. محتوای بالای پروتیین قابل هضم و نشاسته، دلیل استفاده گسترده آن است.۶۵ و ۷۵ درجه سلسیوس و سرعت هوای داغ در دو سطح ۱ و ، در تحقیق حاضر تاثیر دما در سه سطح( ۵۵ ۲ متر بر ثانیه) بر برخی خواص کیفی باقلا طی فرآیند خشک کردن مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج، بیشترین مقدار پروتیین، در تیمار T2 دمای ۵۵ C و سرعت هوای ۲ m/s به مقدار ۲۱.۳ درصد اندازه گیری شد. همچنین کمترین میزان تغییرات رنگ E در تیمار T1 دمای ۵۵ C و سرعت هوای ۱ m/s به مقدار ۲۷.۶۶ مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.