ارزیابی نقش و اهمیت بافت در ماست


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نقش و اهمیت بافت در ماست دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نقش و اهمیت بافت در ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نقش و اهمیت بافت در ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نقش و اهمیت بافت در ماست :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بر طبق تعریف استاندارد، ماست فرآورده منعقد شده ای است که از تخمیر اسید شیر پاستوریزه به وسیله فعالیت باکتری های اختصاصی لاکتیک به ویژه استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس به میزان معین و در درجه حرارت و زمان مشخص به دست می آید. بافت یکی از مهمترین جنبه های کیفی ماست، مخصوصا در ماست های قالبی است. بافت ماست یا هر نوع فرآورده شیری تخمیری با توجه به خواص کیفی فرآورده دارای اهمیت می باشد. این ویژگی تحت تاثیر عوامل گوناگونی قرار می گیرد که از جمله آن، دمای تیمار حرارتی، گرمخانه گذاری، سردکردن و نگهداری قابل ذکر است. این ویژگی به جنبه حسی مواد غذایی مربوط می شود. علاوه بر روش های دستگاهی، ویژگی های بافتی ماست در حالت کلی با استفاده از ظرف یا در دهان به وسیله روش های حسی ارزیابی می شود. تعیین بافت ماست معمولا شامل آنالیز ریولوژیکی، ساختاری و حسی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.