مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فناوری نانو تکنیکی اساسی با تکنولوژی بالا بوده و به عنوان یکی از فناوری های کلیدی قرن بیست و یکم مطرح می باشد. در حال حاضر فناوری نانو به طور گسترده ای در زمینه های مختلف صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . ذرات در ابعاد نانو دارای خصوصیات عملکردی متفاوتی می باشند بنابراین می توان با تغییر ابعاد اجزای فعالی مواد غذایی نظیر آنتی اکسیدان ها و مواد مولد عطر و طعم به اهداف جدیدی در بهبود فعالیت این مواد دست یافت با این حال باید توجه داشت کاه نمی توان توجه داشت که نمی توان سالم و بی طر بودن غذاهای حاصل از فناوری نانو را تضمین نمود. در این تحقیق به بررسی اهمیت فناوری نانو و درک عمومی حال حاضر در خصوص پذیرش غذاهای حاصل از فناوری نانو و همچنین بهبود عملکرد اجزای غذایی نظیر کاروتنوییدها، ویتامین E ، طعم دهنده های غذایی و آنتی اکسیدان های تولید شده به روش نانو فناوری و یافته های جدید در این حوزه بحث گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.