استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از بهبود دهنده ها برای کاهش بیاتی و افزایش کیفیت نان باگت :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نان قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. سهم نان در سبد مصرفی خانوار ایرانی اهمیت زیادی دارد زیرا اکثر افراد کشور بیشترین انرژی روزانه خود را از این کالا تامین می نمایند. باتوجه به اهمیت و ضایعات بالای این کالا و لزوم دستیابی به کیفیت بهتر، باید توجه بیشتری را به این محصول استراتژیک داشته باشیم، به همین منظور ارایه هر راهکاری که بتواند بصورت اصولی موجب بهبود و اصلاح وضعیت موجود گردد سودمند خواهد بود. بهبود دهنده ها باعث افزایش کیفیت نان و قابلیت ماندگاری آن می شوند آنزیم ها یکی از بهبود دهنده هایی هستند که استفاده از آنها روز به روز در حال گسترش می باشد. امروزه برای بهبود ویژگی های ریولوژیکی خمیر و افزایش کیفیت نان می توان از تاثیر سینرژیستی و منحصر به فرد برخی آنزیم ها استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.