نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

بحث مشارکت در دهه های اخیر در ارتباط با مسایلی مانند دموکراسی، توسعه و غیره اهمیت بسیاری یافته است. مشارکت و توسعه روستایی، به عنوان دو عنصر مرتبط و مکمل همدیگر مطرح گردیده وافزایش میزان مشارکت در میان روستاییان نشانه و وسیله ای برای توسعه روستایی در نظر گرفته شده است. مشارکت مردم در روند توسعه نزد صاحبنظران از چنان اعتباری برخوردار است که بعضا۰ توسعه را معادل مشارکت می دانند. لذا دستیابی به توسعه بدون اتخاذ روشهایی که در آن مشارکت مردمی به عنوان زیر بنا نگریسته شود، میسر نیست. در این میان نقش نهادهای شوراهای اسلامیروستایی و دهیارهای ها در پروژه های توسعه ای به عنوان نهادهایی مردم نهاد حایز اهمیت می باشد. این نهادها یکی از جلوه گاه های اصلی مشارکت مردمی در پروژه های توسعه ای روستایی می باشد.با این اهمیت و ضرورت پژوهش حاضر در پی سنجش میزان مشارکت مردم در طرح های توسعه ی روستایی با تاکید بر نقش شوراهای اسلامی و دهیاری ها می باشد. پژوهش حاضر از حیث هدفکاربردی و روش آن توصیفی -تحلیلی است. جامعه آماری ۳۹۸۴خانوار بخش فردوس می باشد که براساس فرمول کوکران ۳۵۰خانوار محاسبه گردید. این تعداد پرسشنامه در دو دهستان رضوان وفردوس به صورت خوشه ای -فضایی پخش گردید. داده های بدست آمده با استفاده از نرم افزار SPSSتحلیل شد. نتایج بدست آمده از پژوهش حاضر نشان می دهد که آموزش بر مشارکت درپروژه های توسعه ای روستایی تاثیر گذار نمی باشد. همچنین بین میزان تحصیلات و مشارکت در پروژه های توسعه ی روستایی رابطه ی معکوس وجود دارد. اما ساختار سنتی روستاها بر مشارکتمردم در پروژه های توسعه ی روستایی تاثیرگذار است و بین انواع مختلف مشارکت، مشارکت سنتی کارآیی بیشتری در توسعه روستایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.