سنجش میزان رضایتمندی ساکنان از کیفیت محیط شهری در بافت های فرسوده پس از فرآیند نوسازی (مطالعه موردی : محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان رضایتمندی ساکنان از کیفیت محیط شهری در بافت های فرسوده پس از فرآیند نوسازی (مطالعه موردی : محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان رضایتمندی ساکنان از کیفیت محیط شهری در بافت های فرسوده پس از فرآیند نوسازی (مطالعه موردی : محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان رضایتمندی ساکنان از کیفیت محیط شهری در بافت های فرسوده پس از فرآیند نوسازی (مطالعه موردی : محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان رضایتمندی ساکنان از کیفیت محیط شهری در بافت های فرسوده پس از فرآیند نوسازی (مطالعه موردی : محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

بافت های فرسوده شهری که زمانی بر اساس الگوهای شهری و با تاثیر از شرایط اقتصادی – اجتماعی و ویژگی های محیطی به وجود آمده اند، بر اثر گذشت زمان و تغییر در الگوهای فضایی ساخت وساز، دارای مشکلات زیادی از لحاظ شرایط کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و … برای زندگی امروزی شده اند. بر این اساس راهبرد بهینه بهسازی و نوسازی این بافت ها دارای اهمیت زیادی در برنامه ریزی و مدیریت شهری می باشد. در این راستا هدف این پژوهش بررسی رضایتمندی ساکنان محلات اسدی و صفا منطقه ۱۳ تهران از کیفیت محیط شهری پس از فرآیند نوسازی می باشد. روش پژوهش به صورت توصیفی– تحلیلی و پیمایشی می باشد. جامعه آماری در این پژوهش ساکنان محلات اسدی و صفا می باشند که با استفاده از فرمول کوکران ۳۲۰ نفر نمونه انتخاب و پرسشنامه بین آنها توزیع شده است. شاخص های تحقیق با نگاه ذهنی به ابعاد کیفیت زندگی، در ۶ بعد اجتماعی و امنیت، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی، دسترسی به امکانات و زیباشناسی طبقه بندی و در نرم افزار SPSS با استفاده از آزمون T تک نمونه ای، کندال و همبستگی پیرسون تحلیل شده است. نتایج پژوهش نشان میدهد که شهروندان از میان شاخص های مورد بررسی نسبت به شاخص های زیبایی شناسی، کالبدی و امنیت ابراز نارضایتی کردهاند. بالاترین سطح رضایتمندی ساکنان به بعد دسترسی و پایین ترین سطح رضایتمندی به بعد کالبدی تعلق دارد. نتایج به دست آمده از همبستگی پیرسون گویای این حقیقت می باشد که بین ویژگی های فردی ساکنین و رضایتمندی آنها از شاخص های کیفیت محیط رابطه ای وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.