تغییر آنسیم های دفاعی گیاه لوبیا سبس توسط قارچ آنتاگونیست Pochonia suchlasporia و نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne javanica)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییر آنسیم های دفاعی گیاه لوبیا سبس توسط قارچ آنتاگونیست Pochonia suchlasporia و نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne javanica) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییر آنسیم های دفاعی گیاه لوبیا سبس توسط قارچ آنتاگونیست Pochonia suchlasporia و نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne javanica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییر آنسیم های دفاعی گیاه لوبیا سبس توسط قارچ آنتاگونیست Pochonia suchlasporia و نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne javanica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییر آنسیم های دفاعی گیاه لوبیا سبس توسط قارچ آنتاگونیست Pochonia suchlasporia و نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne javanica) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نماتدهای مولد گره ریشه یکی از مهمترین بیمارگرهای گیاهی هستند که سالانه حدود ۵% از محصولات کشاورزی را از بین می برند. استفاده از عوامل کنترل کننده ی بیولوژیک یکی از راه های پیشنهادی در راستای کشاورزی پایدار است. اگر عامل کنترل کننده بیولوژیک علاوه بر تاثیر مستقیم و پارازیته کردن بیمارگر، قادر به تحریک سیستم ایمنی گیاه نیز باشد، کارآیی آن بسیار بیشتر خواهد بود. قارچ Pochonia suchlasporia روی محیط آرد ذرت- آگار تکثیر شده و در مرحله دوبرگی مقدار ۱۰ میلی لیتر سوسپانسیون اسپور با غلظت (۶)۱۰ به هر گدان اضافه گردید. پس از یک هفته گلدان ها با تعداد ۵ عدد تخم و لارو سن دوم در هر گرم خاک آلوده شدند. تیمارها شامل گیاه سالم (C)، گیاه آلوده به نماتد (N)، گیاه سالم تیمار شده با قارچ (F) و گیاه آلوده به نماتد در حضور قارچ (F+N) بود. فعالیت آنزیم های فنیل الانین آمونیالیاز (PAL) و پلی فنل اکسیداز (PPO) در ریشه ی گیاه در روزهای فرد هفته ی اول پس از تلقیح با نماتد بررسی گردید. مقدار هر دو آنزیم در تمامی روزهای آزمایش در تیمار F+N حداکثر بود. فعالیت آنزیم PAL در تیمارهای حاوی قارچ (F و F+N) تا روز هفتم افزایش یافت ولی در تیمار N تا روز پنجم افزایش و سپس کاهش یافت. حداکثر فعالیت آنزیم PPO در روز پنجم آزمایش دیده شد و پس از آن کاهش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که قارچ قادر به فعال کردن سیستم ایمنی گیاه لوبیا سبز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.