مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۴
در پژوهش حاضر، شاخساره های چای شامل یک جوانه رأسی و دو برگ مجاور، در دو واریته ی چای (هیبرید و کلون ۱۰۰)، از مرکز تحقیقات چای کشور جمع آوری شدند و پس از عصاره گیری، محتوای فنول کل، فلاوونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی توسط روش رنگ سنجی ارزیابی شدند. آنالیز کاتچین و کافئین توسط دستگاه HPLC صورت گرفت. ویژگی های حسی با استفاده از تست پانل به کمک روش خطی انجام شد. نتایج نشان داد که محتوای فنول کل در دو واریته ی کلون ۱۰۰ و هیبرید اختلاف معنی داری نداشت (p0.05). محتوای فلاوونوئیدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در دو واریته متفاوت و در واریته کلون ۱۰۰ بطور معنی داری (p0.05) بیشتر از واریته هیبرید بود. نتایج آنالیز HPLC بیانگر وجود مقادیر بالاتر کاتچین و کافئین در واریته ی هیبرید نسبت به واریته ی کلون ۱۰۰ بود. واریته ی هیبرید نسبت به واریته ی کلون ۱۰۰، پر رنگ تر بود و طعم تند تری داشت درحالیکه واریته کلون ۱۰۰ از عطر قوی تری برخوردار بود. نتایج بیانگر برتری واریته کلون ۱۰۰ از لحاظ خواص سلامتی بخش آن نسبت به واریته ی هیبرید می باشد.
کلید واژه: چای سبز، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.