بهینه سازی حذف سدیم سلنیت توسط Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به روش باکس- بنکن


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی حذف سدیم سلنیت توسط Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به روش باکس- بنکن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی حذف سدیم سلنیت توسط Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به روش باکس- بنکن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی حذف سدیم سلنیت توسط Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به روش باکس- بنکن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی حذف سدیم سلنیت توسط Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به روش باکس- بنکن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۲۲

مقدمه: غلظت های بالای سلنیت اثرات کارسینوژنی، سیتوتوکسیکی و ژنوتوکسی دارد. لذا حذف این آلاینده سمی قبل از ورود به محیط زیست از اهمیت خاصی در حفظ سلامت جامعه برخوردار است. در این پژوهش، با هدف بهینه سازی حذف سلنیت، از روش طراحی باکس- بنکن با هدف تخمین همزمان اثرات متغیرها بر روی راندمان حذف، بررسی اثر متقابل و تعیین مقادیر بهینه شده متغیرها در باکتری پروبیوتیک Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 استفاده گردید.روش: اثرات ۴ فاکتور آزمایش شده (یون سلنیت، بیومس سلولی، نمک سدیم کلراید و دور همزن) با استفاده از روش طراحی باکس- بنکن سه سطحی، مورد بررسی قرار گرفت. پس از تجزیه و تحلیل آماری نتایج از طریق روش ANOVA، کلیه ضرایب رگرسیون درجه دوم تخمین زده شد. سپس با تلفیق نتایج به دست آمده و ترسیم یک معادله درجه دوم چند متغیره، نقطه بهینه به طور دقیق تعیین شد. از نرم افزار آماری Design Expert Software برای تحلیل نتایج استفاده شد.یافته ها: بهترین شرایط برای حذف سلنیت عبارت از سلنیت در غلظت ۴۹.۵ میلی مولار، بیومس سلول در غلظت ۵۶ گرم در لیتر، نمک کلرید سدیم در غلظت ۴.۲ درصد وزنی/حجمی و دور همزن ۱۰۰ rpm بود. تحت شرایط بهینه شده فوق، راندمان حذف سلنیت در مخلوط واکنش تحت شرایط سلول های در حال استراحت Lactobacillus sp. Tra Cheese 6، ۷۷.۱۲ درصد پس از ۲۴ ساعت واکنش بود.نتیجه گیری: در این پژوهش روش سطح پاسخ بر مبنای طراحی باکس- بنکن در بهبود حذف سلنیت توسط باکتری پروبیوتیک Lactobacillus sp. Tra Cheese 6 به طور موفقیت آمیز به کار گرفته شد.

کلید واژه: حدف سلنیت، طراحی باکس- بنکن، روش سطح پاسخ، Lactobacillus sp. Tra cheese 6

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.