تاثیر تنش شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه بادمجان (Solanum melongena var. Taki) در سیستم کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه بادمجان (Solanum melongena var. Taki) در سیستم کشت بدون خاک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه بادمجان (Solanum melongena var. Taki) در سیستم کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه بادمجان (Solanum melongena var. Taki) در سیستم کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش شوری و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه بادمجان (Solanum melongena var. Taki) در سیستم کشت بدون خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۴

شوری، مساله بسیار جدی برای توسعه کشاورزی، به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک، به شمار می رود. از طرف دیگر، مزایای متعدد کشت بدون خاک در این مناطق سبب گسترش استفاده از این سیستم ها شده است. در این پژوهش، به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید و تنش شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک بادمجان، آزمایشی به صورت فاکتوریل با دو فاکتور شامل اسید سالیسیلیک در سه سطح (صفر، ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر) و تنش شوری در سه سطح (صفر، ۷۵ و ۱۵۰ میلی مولار کلرید سدیم) با سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که اثرهای ساده و متقابل سطوح مختلف شوری و اسید سالیسیلیک، به جز قطر شاخه، کلروفیل b و میزان عنصر کلسیم، بر شاخص های رویشی، رنگدانه های فتوسنتزی، قندهای محلول، پرولین و عناصر معدنی معنی دار شد. با افزایش سطح شوری، شاخص های ارتفاع، تعداد برگ، سطح برگ، وزن تر و خشک شاخساره، وزن تر و خشک ریشه، رنگدانه های فتوسنتزی شامل کلروفیل a، کلروفیل b و کاروتنوئید، قندهای محلول و میزان عنصر پتاسیم کاهش یافت، کاربرد اسید سالیسیلیک، شاخص های مذکور را بهبود بخشید. ولی مقدار غلظت عناصر سدیم و کلر تحت شرایط تنش شوری افزایش یافت و کاربرد اسید سالیسیلیک تا حدودی این شرایط را بهبود بخشید. همچنین، مقدار پرولین با افزایش سطح شوری و کاربرد اسید سالیسیلیک افزایش یافت. بر اساس نتایج به دست آمده و با توجه به افزایش املاح در آب آبیاری گلخانه ها، با کاربرد اسید سالیسیلیک می توان رشد گیاه را در شرایط شوری بهبود بخشید.

کلید واژه: مقاومت به تنش، محلول پاشی، شاخص سبزینگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.