بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز سوروف (.Echinochola cruss- galli L) بر روی برخی صفات تشریحی برنج (.Oryza sativa L) رقم زراعی طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز سوروف (.Echinochola cruss- galli L) بر روی برخی صفات تشریحی برنج (.Oryza sativa L) رقم زراعی طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز سوروف (.Echinochola cruss- galli L) بر روی برخی صفات تشریحی برنج (.Oryza sativa L) رقم زراعی طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز سوروف (.Echinochola cruss- galli L) بر روی برخی صفات تشریحی برنج (.Oryza sativa L) رقم زراعی طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز سوروف (.Echinochola cruss- galli L) بر روی برخی صفات تشریحی برنج (.Oryza sativa L) رقم زراعی طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۲۲

برنج (Oryza sativa L.) و سوروف (Echinochola cruss- galli L.) گیاهانی یکساله و متعلق به تیره غلات می باشند. سوروف یکی از مهم ترین علف های هرز شالیزار های برنج در ایران و جهان است. در این مطالعه اثرات دگرآسیبی سوروف بر صفات تشریحی گیاه برنج طارم محلی در مراحل گلدهی و رسیدن دانه مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشی با استفاده از عصاره های آبی ۵۰ و ۱۰۰% ریشه و اندام هوایی گیاه سوروف به منظور بررسی اثر آن ها بر روی صفات تشریحی برنج طراحی شد. نتایج نشان داد در برنج های تیمار شده با عصاره های آبی ۱۰۰% ریشه سوروف در مرحله گلدهی و رسیدن دانه، تعداد و اندازه دانه های سیلیسی در سلول های روپوست پشتی برگ و روپوست ساقه و تعداد و اندازه دستجات روزنه ای برگ افزایش یافتند. در برش عرضی ساقه تعداد و اندازه برآمدگی های ناشی از دانه های سیلیسی در سطح ساقه و نیز اندازه دستجات آوندی افزایش نشان داد. در برنج های تیمار دیده با عصاره های آبی ریشه سوروف با افزایش سیلیس در برگ و ساقه گیاه برنج، طول ساقه، مقدار محصول، مقاومت در مقابل کرم ساقه خوار و استحکام ساقه در مقابل ورس (خوابیدگی ناشی از باد و باران) افزایش یافتند. نتایج نشان داد که عصاره های آبی ریشه سوروف بر تعداد و اندازه دانه های سیلیسی و بر آمدگی های ناشی از آن ها در برگ و ساقه اثر مثبت داشت و باعث افزایش مقاومت و استحکام ساقه ها شد که به افزایش برداشت محصول برنج شد.

کلید واژه: برنج (.Oryza sativa L)، دگرآسیبی، سوروف (.Echinochola cruss- galli L)، سیلیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.