عنوان فارسی: حقوق مالکیت معنوی در فقه امامیه و قوانین موضوعه ایران (عنوان عربی: حقوق الملکیه المعنویه فی فقه الامامیه و الحقوق الإیرانیه)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: حقوق مالکیت معنوی در فقه امامیه و قوانین موضوعه ایران (عنوان عربی: حقوق الملکیه المعنویه فی فقه الامامیه و الحقوق الإیرانیه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: حقوق مالکیت معنوی در فقه امامیه و قوانین موضوعه ایران (عنوان عربی: حقوق الملکیه المعنویه فی فقه الامامیه و الحقوق الإیرانیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: حقوق مالکیت معنوی در فقه امامیه و قوانین موضوعه ایران (عنوان عربی: حقوق الملکیه المعنویه فی فقه الامامیه و الحقوق الإیرانیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: حقوق مالکیت معنوی در فقه امامیه و قوانین موضوعه ایران (عنوان عربی: حقوق الملکیه المعنویه فی فقه الامامیه و الحقوق الإیرانیه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی)

تعداد صفحات :۲۶

چکیده فارسی:مالکیت از جمله حقوق مسلم اشخاص بوده که در تمامی کشورها مورد حمایت و احترام می باشد. امروزه رابطه دانش و تجارت بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و اموال معنوی نقش مهم و حیاتی در روابط میان افراد حقیقی و حقوقی پیدا نموده است از مباحث حقوق مالکیت معنوی بررسی مبانی و نحوه انتقال آن می باشد. فقها درباره حقوق مالکیت معنوی به اظهار نظر پرداخته اند. برخی در مخالفت و عدم مشروعیت حقوق یادشده سخن گفته و به ارائه دلیل پرداخته اند و برخی نیزآن را مشروع دانسته اند و راه های انتقال آن را بیان نموده اند. در حقوق ایران نیز مبانی این حقوق مورد بحث قرار گرفته ولی به نحوه و جواز انتقال اموال معنوی تصریح نشده است اما از برداشت ها و نبود موانع عمده، بعضا در اموال فکری و عمدتا در اموال صنعتی، مشخص گردید که در برخی موارد امکان انتقال وجود دارد و در سایر موارد نیز با وضع قوانین امکانپذیر خواهد شد. در این نوشتار حقوق مالکیت معنوی و مبانی آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

چکیده عربی:الملکیه من الحقوق المسلّمه للاشخاص و هی مؤیّدهٌ ذاتٌ حٌرمه فی جمیع البلدان. و الیوم قد اعتُبرت رابطهُ العلم و التجاره فَأکثَر. و کان للأموال المعنویهً دَروٌ هامٌّ و حاسمٌ فی العلاقات بین الاشخاص الحقیقیین و الاعتباریین. و من المسائل المرتبطه بحقوق المکیه المعنویه دراسه مبادئها و اسلوب انتقالها؛ و قد أعرب الفقهاءُ عن حقوق الملکیه المعنویه تحدُّث بعضٌ فی معارضتها و عدم المشروعیه لها و أقاموا الأدلهَ فیها و هذه الحقوقُ فی الحفقوق الإیرانیه و لکن لم تُصَرَّح کیفیهُ جواز انتقالها. ومن التفاسیر و عدم العوائق الکبیره – تارهً فی الملکیه المعنویه و الاُخری فی الملکیه الصناعیه- تَعیَّن أنّه یمکن نقل المعنویه فی بعض الأحوال کما یمکن هذا بتشریع القوانین. فی هذه المقاله سَتُدرَس حقوقُ المکیه المعنویه و مبادئها.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: مالکیت، اموال معنوی، مالکیت فکری (کلیدواژه عربی: الملکیه، الأموال المعنویه، الملکه المعنویه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.