مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: هدف از پژوهش حاضر مقایسه اوج فشار کف پایی و زمان رسیدن به آن هنگام راه رفتن با سرعت عادی در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته و افراد سالم بود.روش بررسی: ۱۰ زن دارای زانوی عقب رفته و ۱۱ زن سالم در این تحقیق شرکت کردند. برای اندازه گیری زاویه زانو از گونیامتر استفاده شد. فشار کف پایی نیز با استفاده از پلت فورم emed حین راه رفتن با پای برهنه اندازه گیری شد. پس از تقسیم کف پا به ۱۰ ناحیه، اوج فشار و زمان رسیدن به آن محاسبه شدند. برای تحلیل داده ها از آزمون های MANOVA و اندازه گیری های مکرر در سطح معناداری ۰.۰۵ استفاده شد.یافته ها: در افراد زانوی عقب رفته اوج فشار در پای راست در نواحی پاشنه داخلی (p=0.04)، پاشنه خارجی (p=0.02) و میدفوت داخلی (p=0.02) و در پای چپ در نواحی میدفوت خارجی (p=0.02) و انگشتان سه، چهار و پنج (p=0.04) به طور معناداری از افراد سالم کمتر بود. همچنین زمان رسیدن به اوج در پای راست افراد زانوی عقب رفته در نواحی پاشنه داخلی (p=0.0001)، پاشنه خارجی (p=0.0001) و میدفوت داخلی (p=0.01) و در پای چپ در نواحی پاشنه داخلی (p=0.03) و خارجی (p=0.03) به طور معناداری بیشتر از افراد سالم بود.نتیجه گیری: ناهنجاری زانوی عقب رفته با تغییر راستای کشش نیروی عکس العمل زمین باعث تغییر اوج فشار وارده بر کف پا هنگام راه رفتن می شود. این تغییرات ممکن است عملکرد عضلات مختلف اندام تحتانی و الگوی راه رفتن فرد را تغییر دهد. بنابراین در طراحی برنامه توانبخشی و اثربخشی آن در افراد مبتلا به زانوی عقب رفته ارزیابی توزیع فشار کف پا توصیه می شود.

کلید واژه: زانوی عقب رفته، اوج فشار کف پایی، زمان رسیدن به اوج، راه رفتن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.