بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت های مختلف تولید کارخانجات لبنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

بررسی فلور میکروبی هوا در کارخانجات لبنی و نقش عوامل محیطی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این مطالعه با هدف تعیین آلودگی میکروبی هوای بخش های مختلف تولید در کارخانجات لبنی شهرستان شهرکرد انجام شد. در این بررسی نمونه گیری با روش رسوب گذاری (Sedimentation) انجام شد. آزمون ها با تکرار سه گانه انجام شد. تجزیه و تحلیل میکروبی شامل شمارش کل باکتری های هوازی، استافیلوکوکوس ها، کلیفرم ها، باسیلوس ها، مخمرها و کپک ها بود. در هر سری نمونه گیری پلیت های حاوی محیط کشت مورد نظر به مدت ۱ ساعت، به فاصله ۱ متر از دیوار و ارتفاع ۱ متر از زمین در بخش های مختلف قرار داده شد و بعد از این مدت به آزمایشگاه منتقل و به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد قرار داده شد. بعد از شمارش کلی کلنی ها، از تست های بیوشیمیایی اختصاصی جهت تعیین هویت باکتری جداشده استفاده شد. برای ارزیابی هوا از نظر اسپور قارچ ها از پلیت حاوی محیط پوتیتودکستروزآگار حاوی کلرامفنیکل استفاده شد. قارچ های رشدیافته با استفاده از روش های روتین آزمایشگاهی از قبیل تیزمونت و اسلاید کالچر تعیین جنس شدند.نتایج این مطالعه نشان داد که از تعداد کل کلنی های جداشده، میزان آلودگی به کوکسی گرم مثبت ۴۴%، باسیل های گرم مثبت %۵۳.۱، باسیل های گرم منفی %۲.۷ و کوکسی گرم منفی%۰.۵۷ بود. از میان باکتری های جداشده بیشترین گونه باکتریایی به ترتیب مربوط به استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و اشریشیاکلی بود. همچنین نتایج شمارش تعداد قارچ در هوای این کارخانه ها نشان داد که از مجموع ۳۱۳ کلنی قارچی مختلف جداشده، %۶۰.۳ مربوط به مخمرها، %۱۴.۶ تریکوسپوروم، %۷.۶ پسیلومایسس، ژئوتریکوم و مادورلا هر کدام %۵.۷، %۲.۵ کلادوسپوریوم، آسپرژیلوس %۲.۲، ریزوپوس %۱ و مونیلیا %۱ را به خود اختصاص دادند.با توجه به میزان استاندارد آلودگی میکروبی هوا که توسط انجمن بهداشت عمومی آمریکا (APHA) پیشنهاد شده، نتایج این مطالعه نشانگر این است که هوای کارخانه های مورد بررسی در قسمت های مختلف آلودگی بالایی داشته و امکان انتقال آلودگی به فرآورده های تولیدی در این کارخانجات بسیار بالا می باشد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، هوا، کارخانجات لبنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.