بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۸
روش سطح پاسخ به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن پاششی آب انار، جهت دست یابی به کمینه مقدار محتوی رطوبتی، فعالیت آب و شاخص روشنایی و بیشینه مقدار فنل کل، مقدارکل آنتوسیانین و اندازه ذرات مورد استفاده قرار گرفت. دمای هوای ورودی خشک کن (۱۷۰-۱۲۰ درجه سانتی گراد)، دبی خوراک (۱.۱-۰.۳ میلی لیتر بر ثانیه) و نسبت آب میوه به مالتودکسترین (۰.۸-۰.۶)، فاکتورهایی بودند که تاثیر آنها بر متغیرهای وابسته طی خشک کردن پاششی مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیز واریانس (ANOVA) و تجزیه رگرسیون خطی چند گانه، برای هر پاسخ انجام پذیرفت. در شرایط بهینه به دست آمده (دمای ورودی خشک کن ۱۷۰ درجه سانتی گراد، نسبت آب میوه به مالتودکسترین ۰.۶ و دبی خوراک ۰.۵۵ میلی لیتر بر ثانیه)، میزان محتوی رطوبتی، فعالیت آب، شاخص روشنایی، فنل کل، مقدار کل آنتوسیانین و اندازه ذرات به ترتیب ۴.۳۶۸۷% (وزن نمونه g/مقدار آب (g، ۸.۴۶۵۵، ۸۵.۰۲۸۷، ۶۰۷.۸۳۶ میلی گرم اسید گالیک در گرم نمونه)، ۳.۷۷۶۲ (۱ گرم نمونه/ سیانیدین -۳ گلوکوسید (mg و ۴۱.۷۹۴۴ (میکرومتر) مشخص شد.
کلید واژه: انار، بهینه یابی، خشک کن پاششی، روش سطح پاسخ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.