تاثیر باکتری (Lactobacillus plantarum (KC426951 جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر باکتری (Lactobacillus plantarum (KC426951 جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر باکتری (Lactobacillus plantarum (KC426951 جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری (Lactobacillus plantarum (KC426951 جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر باکتری (Lactobacillus plantarum (KC426951 جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: استفاده از پروبیوتیک ها در آبزی پروری باعث کاهش سطح ترکیبات ضد میکروبی(به ویژه آنتی بیوتیک ها)، بهبود ضریب تبدیل غذایی، تقویت سیستم ایمنی، بهبود فلور باکتریایی و فاکتورهای خونی می شود. این تحقیق اثرات باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر برخی شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار می دهد.روش کار: برای این منظور تعداد ۵۴۰ عدد بچه ماهی با میانگین وزن ۳.۵۶±۲.۲۴ گرم (۳۰ عدد در هر تکرار) تهیه شد. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۳ تکرار به مدت ۶۰ روز به صورت invivo بررسی گردید. جیره های آزمایشی شامل: ۱۰۶ (تیمار ۱)، ۱۰۷ (تیمار ۲)، ۱۰۸ (تیمار ۳)، ۱۰۹ (تیمار ۴) و ۱۰۱۰ (تیمار ۵) CFU گرم بر لیتر لاکتو باسیلوس پلانتاروم و تیمار شاپهد (تیمار ۶) بدون مکمل سازی با پروبیوتیک بود. در انتهای دوره آزمایش شاخص های خونی و ایمنی اندازه گیری شد.یافته ها: بالاترین سطوح شاخص های خونی شامل گلبول های سفید خون در تیمار ۴، گلبول قرمز خون، غلظت هموگلوبین خون، درصد هماتوکریت، درصد منوسیت، درصد ائوزینوفیل، متوسط غلظت هموگلوبین سلولی در تیمار ۵، متوسط حجم گلبول قرمز، متوسط هموگلوبین گلبول قرمز و درصد ائوزینوفیل در تیمار ۱ و درصد نوترفیل در گروه شاهد، مشاهده گردید. هم چنین اختلاف معنی دار آماری بین تیمارهای مورد بررسی، در متوسط غلظت هموگلوبین سلولی، متوسط هموگلوبین گلبول قرمز، درصد منوسیت و درصد ائوزینوفیل مشاهده نگردید (p>0.05). هم چنین بیشترین مقادیر فاکتورهای ایمنی خون شامل توتال ایمونوگلوبین، IGM و لیزوزیم متعلق به تیمار ۴ و پایین ترین مقادیر آن متعلق به گروه شاهد بود (p<0.05).نتیجه گیری: یافته های این تحقیق نشان داد که محدوده به کارگیری باکتری Lactobacillus plantarum را می توان دوز CFU 1010-109 /باکتری بر گرم غذا به عنوان تحریک کننده سیستم ایمنی معرفی نمود.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، باکتری اسید لاکتیک، Lactobacillus plantarum، شاخص های خونی، شاخص های ایمنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.