تاثیر پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص های فربهی مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص های فربهی مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص های فربهی مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص های فربهی مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص های فربهی مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: بین کمبود غلظت سرمی ۲۵ هیدروکسی ویتامین D (25OHD) و فربهی مرکزی ارتباط وجود دارد. هدف این مطالعه بررسی اثر دریافت روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D بر شاخص های فربهی مرکزی و نقش احتمالی پلی مرفیسم Cdx-2 از گیرنده ویتامین D (VDR) بر پاسخ شاخص های فربهی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می باشد.مواد و روش ها: ۶۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که یک گروه دوغ ساده (PD) حاوی ۱۷۰ میلی گرم کلسیم در هر ۲۵۰ میلی لیتر (۲۹=n) و گروه دیگر دوغ غنی شده (FD) با ۵۰۰ واحد بین المللی ویتامین D در هر ۲۵۰ میلی لیتر (۳۱=n) دو بار در روز به مدت دوازده هفته دریافت کردند. سطح سرمی ۲۵OHD، گلوکز ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله، QUICKI (Quantitative Insulin Check Index)، درصد توده چربی بدن (FM%)، توده چربی تنه (TF%)، بافت چربی احشایی (VAT) و دور کمر (WC) در ابتدای مطالعه و پایان مداخله اندازه گیری شد. ژنوتیپ های پلی مرفیسم VDR Cdx-2 در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در گروه FD (n=60) تعیین شد.یافته ها: پس از دوازده هفته سطح سرمی ۲۵OHD به طور معنی داری در گروه FD نسبت به گروه PD افزایش یافت (+۳۵.۴ nmol/L در مقابل -۴.۸ nmol/L و p<0.001). میانگین تغییرات WC (-1.3 در مقابل +۱.۶ سانتیمتر و p=0.02)، FM (-5.1 در مقابل در مقابل +۰.۶۰ درصد و p<0.001) TF (-1.1 در مقابل ۰.۱۳ درصد و p=0.003) و VAT (-0.80 در مقابل +۰.۳۷ a.u. و p<0.001) به طور معنی داری در گروه FD نسبت به گروه PD کاهش یافت. ۲۵OHD سرم تنها در گروه حامل ژنوتیپ AA افزایش یافت (۳۴.۸ نانومول در لیتر در گروه AA در مقابل -۶.۴ در گروه AG و -۱.۶ در گروه GG و p<0.001).این تغییر با کاهش معنی دار در (p=0.004) WC، (P<0.001) FM%، (p<0.001) TF% در حاملین ژنوتیپ AA همراه بود.نتیجه گیری: دریافت روزانه دوغ غنی شده با ۱۰۰۰ واحد ویتامین D به مدت دوازده هفته، شاخص های فربهی مرکزی مانند چربی تنه و چربی احشایی را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهبود بخشید که این مساله در حاملین ژنوتیپ AA از پلی مرفیسم VDR Cdx-2 بیشتر بود.

کلید واژه: ویتامین D، فربهی مرکزی، توده چربی، چربی احشایی، دیابت نوع ۲، ژن، گیرنده، پلی مورفیسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.