بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه برخی از رقم های محلی انار ایران در شرایط اقلیمی اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه برخی از رقم های محلی انار ایران در شرایط اقلیمی اصفهان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه برخی از رقم های محلی انار ایران در شرایط اقلیمی اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه برخی از رقم های محلی انار ایران در شرایط اقلیمی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه برخی از رقم های محلی انار ایران در شرایط اقلیمی اصفهان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران
تعداد صفحات :۲۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: تنوع ژنتیکی، توصیف نامه، رقم های انار، ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی، .Punica granatum L
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.