تنوع آللی نشانگرهای QTL کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع آللی نشانگرهای QTL کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع آللی نشانگرهای QTL کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع آللی نشانگرهای QTL کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع آللی نشانگرهای QTL کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیوتکنولوژی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: برنج، تحمل شوری، تنوع هاپلوتایپی، ریزماهواره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.