ارزیابی برنامه های درسی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برنامه های درسی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برنامه های درسی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برنامه های درسی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برنامه های درسی رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نگارش کتب دانشگاهی

تعداد صفحات :۳۰

پژوهش حاضر، سرفصل های دروس رشته آموزش زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نظام آموزشی ایران را بر مبنای طبقه بندی بازنگری شده بلوم بررسی کرده است تا میزان بازنمایی سطوح مختلف این طبقه بندی را در برنامه های درسی تعیین کند. بدین منظور، با استفاده از تحلیل محتوا، بسامد و نسبت اهداف مرتبط با بعد دانش (دانش واقعی، دانش مفهومی، دانش روندی و دانش فراشناختی) و بعد شناختی (به یاد آوردن، فهمیدن، به کار بستن، تحلیل کردن، ارزیابی کردن و آفریدن) تعیین شد. یافته ها نشان داد که در سرفصل های دروس هر دو مقطع، نسبت مهارت های تفکر سطح پایین (به یاد آوردن، فهمیدن و به کار بستن) مهارت های تفکر سطح بالا (تحلیل کردن، ارزیابی کردن و آفریدن) بیشتر مورد توجه و تاکید قرار دارند. نتایج نشان داد که پربسامدترین هدف از لحاظ بعد شناختی، رده فهمیدن در هر دو مقطع است. در خصوص بعد دانش، دانش مفهومی پربسامدترین و موید این مطلب است که به دست آوردن دانش به عنوان معیاری برای تضمین کیفیت آموزشی از دیدگاه طراحان برنامه های درسی در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، سرفصل های مورد بررسی، عمدتا فاقد رده های دانش فراشناختی است و رده فهمیدن/مفهومی نقش بسیار بارزی در برنامه های درسی هر دو مقطع دارد. نتایج حاکی از آن است که برنامه های درسی کنونی، مستلزم بازنگری است تا منعکس کننده ابعاد دانش و شناختی تفکر انتقادی به منظور تسهیل در خودمختاری فراگیران باشد.

کلید واژه: برنامه درسی، تفکر انتقادی، بعد دانش، بعد شناختی، آموزش زبان انگلیسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.