تعیین تغییرات کمی، فیتوشیمیایی و آستانه تحمل بابونه شیرازی (.Matricaria chamomilla L) تحت شوری و PHهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین تغییرات کمی، فیتوشیمیایی و آستانه تحمل بابونه شیرازی (.Matricaria chamomilla L) تحت شوری و PHهای مختلف دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین تغییرات کمی، فیتوشیمیایی و آستانه تحمل بابونه شیرازی (.Matricaria chamomilla L) تحت شوری و PHهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین تغییرات کمی، فیتوشیمیایی و آستانه تحمل بابونه شیرازی (.Matricaria chamomilla L) تحت شوری و PHهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین تغییرات کمی، فیتوشیمیایی و آستانه تحمل بابونه شیرازی (.Matricaria chamomilla L) تحت شوری و PHهای مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۲۴

مقدمه: تعیین آستانه تحمل و بررسی تغییرات عملکرد کمی و فیتوشیمیایی بابونه شیرازی (Matricaria chamomilla L.) در شرایط مختلف تولید از جمله شوری و pH ضروری می باشد.هدف: بررسی تاثیر شوری بر عملکرد کمی و فیتوشیمیایی، تعیین حد آستانه تحمل به شوری و pH مطلوب بابونه شیرازی.روش بررسی: این تحقیق در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. آزمایش شوری با قابلیت هدایت الکتریکی؛ ۲، ۴، ۸، ۱۲ و ۱۶ دسی زیمنس بر متر و مطالعه pH نیز در سطوح ۴، ۵، ۶.۴، ۸ و ۹ انجام شد.نتایج: تعداد گل، وزن تر و خشک گل در شوری ۲ بالاترین میزان را دارا بود و با افزایش شوری کاهش معنی داری (p£۰.۰۱) یافت. کمترین درصد بازده اسانس در تیمار ۲ (تیمار شاهد) مشاهده شد و با افزایش سطح شوری افزایش داشت. بررسی اجزای اسانس نشان داد که بالا رفتن سطح شوری سبب افزایش ترکیب آلفا- بیزابولول اکسید A (5.2 درصد) و کاهش کامازولن (۴۷.۹ درصد) شد. مقایسه میانگین تیمار pH نشان داد که وزن تر و خشک اندام هوایی، تعداد گل، وزن تر و خشک گل در تیمار pH=8 به طور معنی داری (p£۰.۰۱) کاهش یافت. بررسی مواد موثره نشان داد که با افزایش pH، آلفا- بیزابولول اکسید A (73.1 درصد) افزایش یافت، به طوریکه در PH=8 در بالاترین درصد میباشد.نتیجه گیری: آستانه تحمل به شوری بابونه بر اساس عملکرد گل و کل زیست توده خشک به ترتیب در شوری معادل ۲ و ۴ دسی زیمنس بر متر و بیشترین وزن خشک گل بابونه در pH=8 به دست آمد.

کلید واژه: آستانه تحمل شوری، بابونه، pH، مواد موثره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.