شناسایی و اولویت بندی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش بین کارکنان دانشی با رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش بین کارکنان دانشی با رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش بین کارکنان دانشی با رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش بین کارکنان دانشی با رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش بین کارکنان دانشی با رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت توسعه و تحول

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش با هدف شناسایی عوامل انگیزشی موثر بر تسهیم دانش کارکنان دانشی سازمان و اولویت بندی این عوامل، مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین به ارائه چارچوبی برای مدیران، برای اشتراک دانش از سوی کارکنان دانشی و افزایش تمایل آن ها در این امر، به منظور غلبه بر مشکلات فعلی سازمان پرداخته شده است.در اقتصاد دانشی، سازمان های دانش محور به طور خاص، حساب ویژه ای روی کارکنان خود باز می کنند. تسهیم دانش برای سازمان ها مهم است، چرا که آنها را قادر می سازد مهارت های خود را بهبود دهند و برایشان ارزش، اعتبار و مزیت رقابتی ایجاد می کند، زیرا وقتی دانش فردی و تجارب کارکنان با هم به اشتراک گذاشته شده و ترکیب شود، نوآوری بوجود می آید.در راستای پاسخ به سوالات تحقیق از تکنیک های معتبر تصمیم گیری چندمعیاره فازی (F-MCDM) استفاده شده است. جهت تعیین اهمیت نسبی معیارها و رتبه بندی آن ها تکنیک AHP فازی مورد استفاده قرار گرفته است. در نهایت برای اولویت بندی گزینه های مدل سلسله مراتبی (مراحل چهارگانه فرآیند تسهیم دانش) از تکنیک TOPSIS فازی استفاده شده است. بر اساس نتایج رتبه بندی «شاخص اعتماد به مدیریت»، با بیشترین وزن، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. همچنین پس از بررسی میزان تاثیر هریک از ۲۱ شاخص مذکور بر چهار مرحله فرآیند تسهیم دانش، «درونی سازی» در حوزه مورد مطالعه، بیشتر از سایر مراحل فرآیند تسهیم دانش دارای اهمیت است.

کلید واژه: تسهیم دانش، کارکنان دانشی، تصمیم گیری چند معیاره، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی، تاپسیس فازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.