بررسی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده آموزش بالینی موثر از دیدگاه دانشجویان بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده آموزش بالینی موثر از دیدگاه دانشجویان بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۹ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده آموزش بالینی موثر از دیدگاه دانشجویان بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده آموزش بالینی موثر از دیدگاه دانشجویان بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل تسهیل کننده و بازدارنده آموزش بالینی موثر از دیدگاه دانشجویان بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه ی آموزش جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۳

از محیط بالینی به عنوان اثرگذارترین محیط آموزشی برای کسب مهارت های بالینی و دانش یاد می شود. شناسایی مسایل موجود در آموزش بالینی و اقدام در جهت اصلاح آن ها نقش به سزایی در دستیابی به اهداف آموزشی دارد. هدف از این پژوهش بررسی دیدگاه دانشجویان بالینی در زمینه شناسایی موانع و عوامل تسهیل کننده در آموزش بالینی بوده است. این پژوهش یک مطالعه توصیفی_تحلیلی است که در سال ۱۳۸۹ انجام شد. جامعه پژوهش را ۱۴۷ نفر از دانشجویان رشته های پزشکی، پرستاری و مامایی دوره کارآموزی و کارورزی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل دادند. نمونه گیری به صورت سرشماری از کلیه دانشجویان انجام گردید. داده ها از طریق پرسش نامه روا و پایا جمع آوری گردید. نتایج نشان داد که ۴۲.۴% از دانشجویان، کارآموز و ۵۶.۵% کارورز بودند و ۸۴.۸% از آن ها به رشته خود علاقه داشتند. ۹۷.۹% از دانشجویان خوش رویی استاد در پاسخ به دانشجو را مهمترین عامل تسهیل گر در آموزش بالینی خود می دانستند، در حالی که ۹۱.۳۶% مهمترین عامل بازدارنده را عدم وجود بخش های استاندارد و امکانات مناسب می دانستند. نگرش دانشجویان نسبت به عوامل تسهیل کننده (P<0.001) و بازدارنده (P<0.001) بین رشته های تحصیلی مختلف تفاوت معناداری داشت. نگرش نسبت به عوامل تسهیل گر و بازدارنده در آموزش بالینی بین دو جنس، مقطع تحصیلی کارآموزی و کارورزی و افراد مجرد و متاهل تفاوت معناداری نداشت. (P>0.05) نتایج نشان داد که اقدام جهت بهبود و استانداردسازی بخش ها و همچنین تمرکز بر بهبود مهارت های ارتباطی اساتید و دانشجویان موجب تقویت عوامل تسهیل کننده یادگیری در محیط بالینی می گردد و زمینه ساز تربیت افراد ماهر و ارائه خدمات مراقبتی با کیفیت بالا می شود.

کلید واژه: تسهیل کننده، بازدارنده، آموزش بالینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.