بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۲۱

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ثعلب، جذب روغن، روغن مغز بنه، سرخ کردن، کربوکسی متیل سلولز، مواد صابونی ناشونده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.