جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: باکتری لاکتیکی، پنیر، پنیر کوزه، جداسازی، شناسایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.