ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: خمیرترش مایع، اسیدی شدن، تخمیر، بهینه سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.