بررسی شیوع انواع فنوتیپ های سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان ساکن منطقه جنوب غربی ایران: مطالعه مبتنی بر جمعیت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع انواع فنوتیپ های سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان ساکن منطقه جنوب غربی ایران: مطالعه مبتنی بر جمعیت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع انواع فنوتیپ های سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان ساکن منطقه جنوب غربی ایران: مطالعه مبتنی بر جمعیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع انواع فنوتیپ های سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان ساکن منطقه جنوب غربی ایران: مطالعه مبتنی بر جمعیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع انواع فنوتیپ های سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان ساکن منطقه جنوب غربی ایران: مطالعه مبتنی بر جمعیت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: داده های بسیار کمی در مورد شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک در سطح جامعه وجود دارد؛ ناهمگونی معیارهای تشخیصی و فقدان توافق بین المللی برای هر یک از معیارهای تشخیصی در پژوهش های مبتنی بر جمعیت، مقایسه داده های موجود را دشوار نموده است. هدف پژوهش حاضر ارزیابی شیوع فنوتیپ های مختلف سندرم تخمدان پلی کیستیک در یک مطالعه مبتنی بر جمعیت وسیع در جنوب غربی ایران بود. مواد و روش ها: با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای احتمالی چندمرحله ای چند طبقه ای، ۶۴۶ زن واقع در سن باروری وارد این مطالعه شدند. شیوع فنوتیپ های مختلف سندرم تخمدان پلی کیستیک تشخیص داده شده بر اساس معیار روتردام با استفاده از ارزیابی شاخص های سونوگرافی، پروفایل هورمونی و شرح حال بالینی اندازه گیری گردید. یافته ها: شیوع تخمینی سندرم تخمدان پلی کیستیک در مطالعه حاضر بر اساس معیار روتردام %۱۴.۱ (۸۵=تعداد) بود، و زنانی که هیچ یک از علایم سندرم تخمدان پلی کیستیک را نداشته و به طور کامل سالم بودند %۴۶.۳ (۲۷۹=تعداد) از نمونه ها را تشکیل می دادند. از میان مبتلایان ۱۱ زن هر سه معیار (A)، ۱۹ زن اختلالات قاعدگی و هیپرآندروژنیسم بالینی/آزمایشگاهی (B)، ۴۲ زن هیپرآندروژنیسم بالینی/آزمایشگاهی و تخمدان های حاوی کیست های متعدد در سونوگرافی (C)، و ۱۳ زن اختلالات قاعدگی و تخمدان های حاوی کیست های متعدد در سونوگرافی (D) داشتند. نتیجه گیری: با توجه به این که در پژوهش حاضر شایع ترین علامت ها در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به ترتیب هیپرآندروژنیسم، تخمدان های حاوی کیست های متعدد در سونوگرافی و اختلالات قاعدگی بود، بررسی روی اولویت انجام ارزیابی های پاراکلینیکی با استانداردهای جهانی در تشخیص بیماری در ایران مورد نیاز می باشد.

کلید واژه: سندرم تخمدان پلی کیستیک، شیوع، ایران، معیار روتردام، فنوتیپ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.