شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع سو تغذیه در بیماران بستری در بخش ارتوپدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: س‍وء ت‍‍غ‍ذی‍ه ع‍‍ام‍ل بروز دشواری ف‍ر او ان‍‍ در ب‍ی‍م‍‍ار ان ارت‍وپ‍دی بوده و باعث افزایش نرخ مرگ ومیر، تاخیر عملکرد ریکاوری و همچنین افزایش هزینه تغذیه/ داروی بیماران می شود. در این مطالعه به شیوع سوءتغذیه در بیمارانی که ده روز بستری بودند پرداختیم.هدف: کنترل سوء تغذیه و آسیب های احتمالی ناشی از آن در بیماران بخش ارتوپدیمواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی به بررسی شیوع سوء تغذیه در بیمارانی که در بخش ارتوپدی بیمارستان پورسینای رشت در سال ۱۳۹۰ بستری بودند، پرداختیم. برای بیماران پرسشنامه محقق ساخت تنظیم شد و در روز اول بستری، اطلاعات بیماران ثبت شد، سپس، در همان روز و ده روز بعد این بیماران از لحاظ تغذیه با آزمایش های سرمی، تعداد لنفوسیت ها و میزان آلبومینسرم، ارزیابی و.پس از جمع آوری داده ها، اطلاعات با توجه به SPSSویرایش ۱۶ آنالیز شد.نتایج: از ۳۷۷ بیمار بستری در بخش ارتوپدی در روز اول، ۹۹ بیمار دچار سو تغذیه ثبت شدند که این تعداد در روز دهم به ۸۱ مورد رسید. میزان سوء تغذیه در شکستگی های باز در مدت ۱۰ روز بستری افزایش یافت اما در شکستگی های بسته در همین مدت کاهش یافت (p<0.005) بیشتر افراد دچار سوء تغذیه دچار شگستگی در ناحیه فمور بودند. در بیمارانی که دچار شکستگی فمور، لگن وآسیب های چندگانه بودند برخلاف سایر محل های شکستگی در طی ۱۰ روز بستری سو تغذیه و یا تشدید آن بروز کرد.نتیجه گیری: با توجه به تاثیر منفی سوء تغذیه بر روند بهبود بیماران ارتوپدی و عوارض ناشی از آن، کنترل رژیم غذایی این بیماران بایسته به نظر می رسد.

کلید واژه: ارتوپدی، بیماران بستری، سوء تغذیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.