تغییرات پروتئین واکنشگر-C، اینترلوکین -۶ سرمی و شاخص های لیپیدی در مردان میان سال غیر فعال پس از تمرینات مقاومتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات پروتئین واکنشگر-C، اینترلوکین -۶ سرمی و شاخص های لیپیدی در مردان میان سال غیر فعال پس از تمرینات مقاومتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات پروتئین واکنشگر-C، اینترلوکین -۶ سرمی و شاخص های لیپیدی در مردان میان سال غیر فعال پس از تمرینات مقاومتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات پروتئین واکنشگر-C، اینترلوکین -۶ سرمی و شاخص های لیپیدی در مردان میان سال غیر فعال پس از تمرینات مقاومتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات پروتئین واکنشگر-C، اینترلوکین -۶ سرمی و شاخص های لیپیدی در مردان میان سال غیر فعال پس از تمرینات مقاومتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: خطر بروز بیماری های دیابت و قلبی – عروقی در افراد مسن، چاق و کم تحرک زیاداست. تمرین ورزشی، اختلالات متابولیکی مرتبط با این بیماری ها را بهبودمی بخشد. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر هشت هفته تمرین مقاومتی برسطوح سرمی پروتئین واکنش گر C، اینترلوکین-۶ و شاخص های لیپیدی مردان میان سال غیرفعال می باشد. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع نیمه تجربی و در سال ۱۳۹۱ در شهرستان ساری انجام شد. در این تحقیق، ۲۴ آزمودنی در دو گروه تجربی (۱۲ نفر) و کنترل (۱۲ نفر) به روش نمونه گیری در دسترس و هدفمند انتخاب شدند. برنامه تمرین مقاومتی درهشت هفته و در هرهفته، سه جلسه به-مدت ۹۰ دقیقه باشدت ۶۰ تا ۷۰ درصد یک تکرار بیشینه انجام شد. نمونه خونی پیش از شروع و پس از پایان مداخله تمرینی جمع آوری شد. با استفاده از نرم افزار SPSS، ویرایش ۱۵ مقایسه میانگین های درون گروهی و بین گروهی انجام و برای آزمون فرضیه ها، سطح معناداری p<0.05 در نظرگرفته شد.یافته ها: نتایج نشان داد در گروه مقاومتی سطوح CRP،IL-6، درصدچربی بدن به ترتیب به میزان .۱۴۱۹، ۱۱.۰۰ و ۹.۵۵ درصد کاهش معناداری یافت (P<0.05). شاخص های TC، TG، HDL-C و LDL-C در هر دو گروه تغییر معناداری نشان نداد (P>0.05).نتیجه گیری: هشت هفته تمرین مقاومتی از طریق کاهش معنادار CRPو IL-6، دو عامل خطر جدید قلبی- عروقی، می تواند در کاهش خطر بیماری آترواسکلروز و بهبود سلامت قلب و عروق موثر باشد.

کلید واژه: پروتئین واکنشگر C، اینترلوکین-۶، تمرین مقاومتی، مردان میان سال غیرفعال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.